Arkadaşlar karnıma dokununca resmen içi çürük gibi üst mide aslında karın diyorum
sanki içinden çürük eğilip kalkarken öyle bi acı olamaz belime sırtıma da vuruyor bazen kabızlık gaz şişlik bunlarda var
doktora gittim ultrason ve tomografiye soktu görünen bir şey yok gastrit teşhisi koydu
tabi mide ve bu tarz şeyler için endoskopi kolonoskopi yapılıyormuş bende çok korkuyorum bundan
benim sorum şu ki gastriti veya yaşadığım sorunları olupta bunu yaşayan var mı aranızda? Lütfen yardımcı olun
böyle dokununca mide de acıma olur mu hiç ya ilk defa yaşıyorum çok garip geliyo korkutuyo
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllll
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
gastrittir muhtemelen doğrudur
yani
Sizde yaşadınız mı
Hiç böyle bişi
hayır ama doktorum
Aa ne güzel size sormak daha doğru
Gastrit reflü yapar mı bunu peki?
Böyle ben uzandım sedyeye tam göbek deliği üstü böyle 2-3 parmak üst doktor bi bastırdı sanki çürük ya böyle
Bişi yok hemen ultrasona yolladı bide acil falan dedi korktum meğer apandisit şüphesi olmuş onda sonra dedi bide tomografi pelviks ve üst karın için
Neyse onda da mide gazı görünüyor mu? Acaba bilmem ama ama miden gaz dolu dedi
Tabi gaz şişkinlik bu acı olduğunu söyleyince bana bir sürü ilaç verdi ve dedi ki geçmezse 15 gün sonra endo-kolo bunu diyince zaten panik atak biriyim ağladım evde abartı belki neyse
Sonra iç hastalıkları tanıdığımız var o da baktı mide asit spazmıdır bu dedi ama bu kadar uzun sürer mi 3-5 gündür böyleyim ya
Pinix esom galviks antepsin kreon bunları verdiler
Ve ayrıca o doktor iç hastalıkları yakın zamanda et balık yedin mi dedi o an hayır demiştim ama tem da o gün dışarıda köfte yemiştim ve tereyağlı hiç güzel değildi o akşam hafif başlamıştı sonra günler geçtikçe arttı
anksiyeten mi var yani kaygılı birisi misin
Evet var ama bununla alakası olduğunu düşünmüyorum yani plasebo değil bu bildiğiniz bariz bir acı yani eğer kendimi kandırdıgımı düşünüyorsanız , onun dışında evet çok yoğun kafamda hep düşünceler olan biriyim bolca mevcut
anksiyete sindirim sistemini bozar. bu da gaz kabizlik ishal yapabilir kroniklestikce de gastrit oluşur yani temelde anksiyete olabilir sebebi.
O zaman bende gastritin alaası vardır çünkü stresin babasıyım yani en ufak enfeksiyon kaparım yok ben ölcem yok bir şey var hemen kan tahlilleri yaptırırım veya ailemden biri hasta olur aklım her gece onda olur uyku olmaz
🙅♀️
Peki doktor bey bu dokununca acıma olayı olur mu bunda? Veya mide spazmında?
Ultrasonda sağ kaşık bölgesinde alt bölgede reaktif lenf nodu çıktı bir kaç tane 1 cm yok bunlar ne işte bir şey var diye 1000 tane şey düşündüm yani
kaşıkta zaten lenf nodu var yani lenf nodu bazısında olan bir durum değil
reaktif olması aktifleşmesi demek muhtemelen enfeksiyon sebepli olur
Anladım 25 gün önce akciğer enfeksiyonu geçirmiştim
Sağolun
Umarım bu acı mide spmazmı veya gastrittir
Umarım geçer sağolun
öyledir geçmiş olsun rica ederim
Allah şifa versin
Amin :( çok sağolun inslalh kötü bir şey değildir
Çok korkuyorum
Korkma kötü düşünme
son durumunuz nedir?