Herkes hasta ben de hastayım. Hastaneye gittim: İlaçlar bir şeye yaramadı. Doğal yöntemlere geçmeye karar verdim, tavsiyelere açığım.

Herkes hasta ben de hastayım. Hastaneye gittim: İlaçlar bir şeye yaramadı. Doğal yöntemlere geçmeye karar verdim, tavsiyelere açığım.

Parmağına zeytin yağı koy sonra bademciklerini yukardan aşağıya doğru indir temizlenir boğaz iltihabın varsa veya cay ve tuz karıştır ilik çay olsun var gargara yap siyah şeyler indiğini göreceksin.
Geçmiş olsun.
Bunu senin için yapay zekaya sordum. Umarım işine yarayacak noktalara değinmiştir:
Boğaz ağrısı için doğal yöntemler denemek iyi bir fikir. İşte boğaz ağrısını hafifletmeye yardımcı olabilecek bazı tavsiyeler:
1. **Tuzlu Su Gargara:**
- Ilık suya bir çay kaşığı tuz ekleyerek yapılan gargara, boğazdaki mikropları temizleyebilir ve ağrıyı hafifletebilir.
2. **Bal ve Limon:**
- Bir çay kaşığı balı sıcak suya ekleyip içmek, boğaz ağrısına iyi gelebilir. Limon da ekleyerek C vitamini alabilirsiniz.
3. **Zencefil Çayı:**
- Zencefilin anti-inflamatuar özellikleri boğaz ağrısını hafifletebilir. Taze zencefil dilimlerini sıcak suya ekleyip çay olarak tüketebilirsiniz.
4. **Adaçayı:**
- Adaçayının antimikrobiyal özellikleri boğaz ağrısını hafifletebilir. Adaçayı çayı içebilir veya gargara yapabilirsiniz.
5. **Nane Çayı:**
- Nane çayı, boğazı rahatlatıcı etkiye sahiptir. Taze nane yapraklarını sıcak suya ekleyerek çayınızı hazırlayabilirsiniz.
6. **Sıcak Tutma:**
- Boğazınızı sıcak tutmak, kan akışını artırabilir ve iyileşmeyi hızlandırabilir. Battaniye altında dinlenmek faydalı olabilir.
7. **Hidrasyon:**
- Bol su içmek, vücudu nemli tutarak boğaz kuruluğunu azaltabilir ve iyileşmeyi destekleyebilir.
8. **Buhar Inhalasyonu:**
- Buhar inhalasyonu yapmak, boğaz ağrısını hafifletmek için etkili olabilir. Sıcak bir duş almak veya buhar makinesi kullanmak bu konuda yardımcı olabilir.
9. **Bal ve Tarçın Karışımı:**
- Bir çay kaşığı balı bir tutam tarçınla karıştırıp yavaşça yutabilirsiniz. Bu karışımın boğazı rahatlattığı düşünülmektedir.
10. **Dinlenme:**
- Vücudunuzun iyileşmesine yardımcı olmak için yeterince dinlenmek önemlidir. Aktivitelerinizi sınırlayın ve dinlenme fırsatı bulun.
Ancak, sağlık durumunuz ciddiye alınması gereken bir noktadaysa, profesyonel bir sağlık uzmanına başvurmanız önemlidir.
Teşekkür ederim
Başlıkların yanında öpücük emoji mi görünüyor?
Rica ederim.
Sayılır
Sayılır?
Öpücük ve eig sinemalarda.
Geçmiş olsunn. Sağlık konusunda sıfırım jdjdj
Saol ya cidden, doktora gitmemi tavsiye edersin diye bekliyordum mswezğüişçt
Bitki çayı falan içtim geçmedi bu arada
Sirke tuz su bunu hayatta içemem
Kekik kaynatın içmeden buharında durun sonra için! Bazen de sirke ile garagara yapın!
Ama geç kaldıysanız doktorun vereceği ilaçlarla düzelirsiniz? Franjit iseniz portakal limon asit içeren gıdalardan uzak durun çünkü faranjiti azdırır.
Cevap
17Cevap
Geçmiş olsun meyve sebze tüketmek iyi gelebilir bir de bunun yanında bitki çayları dene
Teşekkürler
Ballı süt tavsiye ederim ben etkisini gördüm ve çok geçmiş olsun..
Yayla çayı içine 1 tatli kaşığı kestane balı birde limon 2 bardak sıcak şekilde iç baya iyi gelir bsl yoksa bile nane limon dene en azından agriyi hafifletir
kestane balını nerede bulucam
3 saatte bir tuzlu suyla gargara iyi gelir şişini alir
Pastil ve sütlü yumurta
Limon etkili olabilir
Ballı süt ya da ıhlamur iyi gelir
Geçmiş olsun
Ballı ılık çay öneririm.
Ballı süt falan iyi gelebilir.
Sıcak su içine limon dilimle iç... ve varsa bir kaşık bal yut
Zencefil ve bal
Nane limon vs tarzı
Bal ve limon
Zencefil
Çok geçmiş olsun balla da karıştırıp tüketebilirsin bitki çayı gibi de yaparak tüketebilirsin
Karabiberli çay
Pelo
Tanışıyor muyuz
İstemiyorum kimseyle konuşmak
Çünkü o zaman moodum vardı
Ne alaka
Adaçayı
Gizlisin sana yazamadim
parol içmek
Cayy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?