Vajina apsesi nasıl geçer?

Aslında apse mi ondan da emin değilim internetten baktığım kadarını biliyorum ve bu sorunlara bakan 2 bölüm olduğu için ve bana yakın olan hastanede de 1 tanesi olduğu için boşuna 2 kez hastaneye gitmek istemiyorum bu yüzden aynı durumu yaşayan biri varsa hangi bölüme gittiğini yazarsa çok sevinirim. Makasla temizlerken tüylerimi yanlışlıkla iç dudağın iç tarafından kestim etimi çok küçük bir şekilde. Ama nerdeyse 1 hafta olacak ve bu geçmiyor normalde böyle bir şey da asla olmazdı ilk kez başıma geliyor. Sivilce gibi ama daha büyük bir şişlik var, kızarık ve ucunda kabuk yarasını andıran bir koyu nokta var. Gün geçtikçe ağrı yapmaya başladı artık bazen rahat yürüyemiyorum ve oturamıyorum da canım çok yanıyor. Çünkü ağrısı başka yerlere de vuruyor. Bunun için hangi bölüme gitmeliyim hastanede veya evde yapabileceğim bir şey var mı? Krem varsa o da olur çünkü evimiz eczacı gibi belki boşuna gitmem hastaneye.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hastaneden randevu aldım ama kaç hafta sonraya verdi üstelik bu hastane sakin bir hastanedir ama bu bölümün randevusu çok dolu o zamana kadar ağrım kesin ilerler. En azından kısa süreli de bir çözüm arıyorum ben.
Vajina apsesi nasıl geçer?