Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hastaneden randevu aldım ama kaç hafta sonraya verdi üstelik bu hastane sakin bir hastanedir ama bu bölümün randevusu çok dolu o zamana kadar ağrım kesin ilerler. En azından kısa süreli de bir çözüm arıyorum ben.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Canim neden makine agda jilet vs yapmiyorsun
Sanirim orada yara olduktan sonra mikrop kaptırmissiniz evde kantaron yagi var mı
Antibiyotik krem kullandım geçti
Dediklerinde aynı şeye sebep olabilir bu arada özellikle makine ve jilet. Ağda da benim derim kanıyor yine aynı şekilde iltihap kapabilirim.
Jiletle nasil kanıyor ki
Jilet de deri kesebilir hani?
Emin ol makasdan daha az riskli
Erkek uzman abozologlar anında müdahale eder burada rahat ol 😂😂😂
Acile git orada kadın hemşireye anlat durumu, erkek doktora gitme
Bi an önce doktora git bence şu an doktora gitmemek için bahane arıyor kaçıyorsun
Randevuyu kaç hafta sonraya veriyoooo zaten aldım ama bir çözüm varsa en azından kısa sürecek
Acilden git öne alırlar
Bak bunu düşünmedim. Acilde bazen hiç kadın hemşire olmuyor ben ondan da çekiniyorum ayın 21 ine aldım randevu. Bir de erkek doktor var o daha yakın tarihli aslında ama güvenemiyorum çünkü açıp göstermem gerekebilir.
bir şey olmaz görsün ne olacak gözle bakmaya ya da elle dokunmaya bir şey olmaz ama nefsi kalır canı çeker vs diyorsan onu bilemem
İşte annem de 1.5 sene doktor tacizine uğradı o yüzden. Vajinayla ilgili bir şey olmasa zaten giderim erkek doktora.
İyi de aynı doktora bir daha gitmezsin değişirsin olur biter bir de muaineden sonra Doktor'un skine bak bakalım kalkmış mı belki de hiç etkilenmeyecek
😂😂😂😂 aynı doktor değil zaten o sapık olanı mesleğinden men ettirdik 😌
Aynı doktordan kastım baktın öyle bir izlenim edindin bir sonrakine başka doktıra gidersin demek istedim. Annenin sapık doktoru yla alakası yok
Onu anladım zaten ben yine de kadın doktordan aldım neden tekrar tekrar randevu alayım ki zamanı uzatmış olurum
Peki vajina senin karar senin hayat senin
Makasla kesmek tuyleri
Zaten sağlıklı olan bu uzun olduğunda. Doktorlar söylüyor çünkü jilet ve ağda zaten tahrişe sebep oluyor bende de oldu.
Bu erkekler içinde geçerli bence
ÇOKmu uzun ki
Geçmiş olsun. Dikkatli olmak lazım