Sağlık Arkadaşlar. ilaçlarıma bakın. içim dişim ilaç oldu? Pınarçay Takip Et Xper 3 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Ne düşünüyorsunuz bu konuda? Güncellemeler+1 yıl Öskuruk. Bogaz agrısı. Var. 2 işe gitmiyor um Arkadaşlar. ilaçlarıma bakın. içim dişim ilaç oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dilara1023 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 83% +1 yıl Fena olmuş geçmiş olsun aktarlarda boğaz ağrısına gribe iyi gelen otlar var alın çok işinize yarayacak 0 1 Yorumla Pınarçay +1 yıl Teşekkürler Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 473 cevap paylaştı. Bu ara maalesef genel olarak herkeste durum bu şekilde, büyük bi salgın var ortalıkta..Çoğu covit-sar virüsüne yakalanmış durumda ama test falan yapmıyorlar hastanelerde... 0 0 Yorumla
yerçekimli_karanfil Takip Et Xper 6 Yaş: 102 , eic 100% +1 yıl Uzun süredir ilaç kullanmıyorum. (Allah mecbur etmesin tabi) 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Aferin in yanındakinin ismi ney?Ben bir onu denemedim bu sene. Hâlâ hastayım. 0 0 Yorumla
TraPol Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Grip olmuşsun. Dayan c vitaminine. Ihlamur vs gecer. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geçmiş olsun sıcak şeyler ıhlamur limon yat uyu 0 1 Yorumla Pınarçay +1 yıl Sağol Yorumla
GloodyBamer Takip Et Xper 5 Yaş: 110 +1 yıl Hmmmm.. Kanka hiç 7 tane antidepresan aynı günde içmek zorunda kaldın mı 0 0 Yorumla
Mkocbas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Ne icin bu kadar ilac 0 3 Yorumla Pınarçay +1 yıl Hastayım Yorumla Pınarçay +1 yıl 😪😪 Yorumla Mkocbas +1 yıl Gecmis olsun umarim iylesirsin Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kendine iyi bakmıyorsun diye düṣünüyorum 0 2 Yorumla Pınarçay +1 yıl Tekstil calıişıyorum Yorumla Pınarçay +1 yıl Tozlu Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. soğuk algınlığıbunlar bir şey değil 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Sağlık konusunda 478 cevap paylaştı. ben hiç söylemeyim 14 adet sabah akşam :) 0 0 Yorumla
Kulturlucahil00 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 85% +1 yıl Geçmiş olsun ağır bir hastalık var belliki 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çocuk ilaçları 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. iç gitsin :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Fena olmuş geçmiş olsun aktarlarda boğaz ağrısına gribe iyi gelen otlar var alın çok işinize yarayacak
Teşekkürler
Bu ara maalesef genel olarak herkeste durum bu şekilde, büyük bi salgın var ortalıkta..
Çoğu covit-sar virüsüne yakalanmış durumda ama test falan yapmıyorlar hastanelerde...
Uzun süredir ilaç kullanmıyorum. (Allah mecbur etmesin tabi)
Aferin in yanındakinin ismi ney?
Ben bir onu denemedim bu sene. Hâlâ hastayım.
Grip olmuşsun. Dayan c vitaminine. Ihlamur vs gecer.
Geçmiş olsun sıcak şeyler ıhlamur limon yat uyu
Sağol
Hmmmm.. Kanka hiç 7 tane antidepresan aynı günde içmek zorunda kaldın mı
Ne icin bu kadar ilac
Hastayım
😪😪
Gecmis olsun umarim iylesirsin
Kendine iyi bakmıyorsun diye düṣünüyorum
Tekstil calıişıyorum
Tozlu
wala hepimiz hastayız
soğuk algınlığı
bunlar bir şey değil
Getir ben içerim.
Yalnız değilsin..
ben hiç söylemeyim 14 adet sabah akşam :)
Geçmiş olsun ağır bir hastalık var belliki
Gecmis olsun
Soğuk algınlığı mı
tüketme fazla
Gecmis olsun
Geçmiş olsun
geçmiş olsunn
Grip mi oldun
Geçmiş olsn
Neyin var
Çocuk ilaçları
iç gitsin :D