2 aydır acnegen tedavisindeyim hala bir değişiklik yok dün cips yedim bugünde bu oluştu dudaklarım bile daha kurumadi izotreton tedavisindeyim etkili ilaç ama hala ayni iki aydır bişey yok offf
Dokunma ve yağlı yiyeceklerden bir müddet uzak dur. Çekirdek ve cips bunlar fazla etki eder ve cilt temizleme Jeli ile yüzünü yıka ve doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan iki haftada da yok olacaktır. Eğer geçmiyorsa tekrar dermolağa görünmelisin. Bide beni yalnış anlamanı istemem sadece küçük bir tavsiye sakın gusülsüz durma.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim dediğini yaparım bu saatten sonra dikkat edicem
Mide bulanacak bir şey yok bence doktoruna tekrar git ilaç değiştirir cips yeme bir süre yağlı şeylerden uzak durmak mantıklı senin için.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederimmm ben bu ilacı zar zor yazdırdım doktara şu an en etkili en tehlikeli ilaç bu ve bu ilaçtan daha etkilisi yok çünkü karaciğerde savaşıyor her yerini kurutuyor yağın hepsini alıyor ama bende hala ayni 19 da randevu var gidecem bakacam ama doktor 6 aylık bir süreç dedi sence daha erken mi
Zoratenin ilacını kullanıyorsan kırmızı reçeteli ilaçtır 6 ay kullanırsın ilk 4 ayda sivilceler çogalır 6 ayda hepsi kurur dökülür.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Acnegen zorteanin aynı mı ikisinin üzerinde izotreton yazıyor eczaneci dedi ham maddesi aynı fark yok ve bişey diyecem yarın değil öbür gün 3. cu Aya girecem yemeğime dikkat etsem faydasını gorurmuyum yine
Şey peki ben yemeğime son dönemlerde dikkat etmedim abur cubur yedim hep bir hafta sonra gidecem doktara normalde 3 gün sonra ama bir hafta sonra gidicem dikkat etsem yemeğime düşer mi kolesterol bir haftada yoksa ilacı keser
kardeşim sebebini tam olarak bilmiyorum ama çok defa doktora gittim hepsi karaciğer dedi metabolizma hızlı dedi ve bana sürekli maydanoz yeşillik tüketmemi özellikle maydonoz tüketmemi söylediler çünkü sivilcelerin yüzeysel değil derinden