Normalde yağlı bir cilt tipine sahibim fakat doktorum bu süreçte hassas ve kuru ciltler için olan ürünleri tercih etmemi istedi
Marka ve isim bırakır mısınız? Hangi güneş kremi hangi yüz yıkama jeli hangi nemlendirici? neyden memnun kaldınız
Normalde yağlı bir cilt tipine sahibim fakat doktorum bu süreçte hassas ve kuru ciltler için olan ürünleri tercih etmemi istedi
Marka ve isim bırakır mısınız? Hangi güneş kremi hangi yüz yıkama jeli hangi nemlendirici? neyden memnun kaldınız
O ilacı kullanırken Ağda falan yasak
ben bir ay kullandım bıraktım da sırf bu yüzden başlayamıyorm tekrar
Kullananlar nasıl hallediyo mesela benim en sorun ettiğim bıyık bölgem
mecbur almam gerek ama çözüm bulamamıştım, doktor sadece cımbız ben jilet demişti. Jilet vuramam yüzüme
cımbız desen tek tek can yakıyor hemde tecrübesizim
iple almak kalıyor geriye. Onu sorduğumdada yapma dedi
e başka çarem yok yani
siz kullananlar nasıl hallediyorsunuz bıyık bölgesini iple alsam sakıncası var mıdır
Cevap için şimdiden teşekkğrler
Rica ederim kuşum ama benim bıyığım yok ki :))
Bacaklarımı aldım geçen epilatörle ( benim doktorum uyarmadı) nemlendiriciye boğduğum halde bir hafta yandı sızladı. Birde yüz yani yapma diyorsa yapamazsın :)) önce lazer yap sonra başla zoretanine
Hafif tüyler oluyor mecburen almam gerekiyor : / lazeri bitirmek daha mantıklı
Cevap
1Cevap
Sadece zoratin kullanıyorum baska ilaca gerek yk
Kullanmadım hiçbir şey
Yüz yıkama jeli nemlendirici falan da mı kullanmadın
Nemlendirici kullandım sadece ve doktorun önerdiği bir jel vardı aldım ama kullanmadım
TTO markası
Neden kullanmadım sevmedin mi
Genelde düzenli hiçbir şey kullanamıyorum unutuyorum
Tedavi nasıl gidiyor şu an
Ben çok memnunum kesinlikle öneriyorum
İkinci ay değil mi
3. Ayıma giriyorum
Kusma durumu oldu mu peki
Ben de yeni başladım
Çok memnun kalıcaksın
Ürün olarak da doktorum bana Bioderma ya da dermoskin markasından önermişti
Umarım öyle olur ya biraz ağır olabiliyor bazılarında yan etkileri ama sonucuna değer
Gözenek ve izlere etki eder mi diye düşünüyorum onu da zaman gösterecek artık
Bakalım o kadarını bende gözlemlemedim Bioderma nemlendirici ve yüz temizleme jeli aldım ben şuam
Nemlendirici yeşil olan mı mavi mi
Bioderma Sebium Sensitive Hassas ve Düzensiz Ciltler için Krem 30 ML 549 TL yerine 529 TL
www.n11.com/.../bioderma-sebium-sensitive-hassas-ve-duzensiz-ciltler-icin-krem-30-ml-2519923
Aynen bunu öneriyorlar hep
Bir de hydra olanı var. O da yetersiz geldiğini hissedersen kullanılabilirmiş
Bu bana yetiyor bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?