Genetik istedi ama orada sorun yok. Böbreklerimde sorun var evet az su içiyorum onu arttırmam gerekiyormuş. Akciğerde de hatırladığım kadarıyla bir sorun yok.
Hayır, içmiyorum. Bu kötü işte ilk önce sigarayı bırakmanız gerekiyor. Zaten genel gidişatı biliyorsunuzdur. Evet azalma oldu normal seviyelerde şu an.
Böbrekler de sadece su az içtiğij için mi sıkıntı var oda hemoglobin yüksekliği mi yapmış doğru mu anladın yoksa böbrek yetmezliği gibi ciddi sorun mu var
Hayır böbrek yetmezliğim yok. Sadece az su içmek yapabilir demişti tam hatırlamıyorum. Zaten az su içiyorum. Doğru anladın ama olay sudan ziyade oksijenle alakalı da olabiliyor yüksek rakım veya spor yapmak gibi. Ama bazen de bilemiyorum oluyor işte yüksek çıkıyor. Sanırım vücudum bu şekilde çalışıyor. Bir de alerjim var belki o da tetikliyordur. Az oksijen tarzı şeyler yükseltebiliyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim var.
Ciddeb mi
Evet cidden. Kan vererek azaltmaya çalışıyorum. Tabii kan sorunlu olduğu için direk tıbbi atık olarak çöpe gidiyor.
Neden fazla peki
Bağışlama olmuyor yani.
Doktor bir nedenini bulamadı.
Genetik kan falan istemedi mi ya da böbrek akciğerine falan bakmadı mi
2 hafta önce kan verdiğimde normal seviyelerdeydi ama.
Genetik istedi ama orada sorun yok. Böbreklerimde sorun var evet az su içiyorum onu arttırmam gerekiyormuş. Akciğerde de hatırladığım kadarıyla bir sorun yok.
Hatta belimden biyopsi bile alındı gerçekten iğrençti. Temiz çıktı sonucu.
Sizinde mi yüksek?
Evet maalesef sigara içiyor musun
Azalma oldu mu peki
Hayır, içmiyorum. Bu kötü işte ilk önce sigarayı bırakmanız gerekiyor. Zaten genel gidişatı biliyorsunuzdur. Evet azalma oldu normal seviyelerde şu an.
Böbrekler de sadece su az içtiğij için mi sıkıntı var oda hemoglobin yüksekliği mi yapmış doğru mu anladın yoksa böbrek yetmezliği gibi ciddi sorun mu var
Hayır böbrek yetmezliğim yok. Sadece az su içmek yapabilir demişti tam hatırlamıyorum. Zaten az su içiyorum. Doğru anladın ama olay sudan ziyade oksijenle alakalı da olabiliyor yüksek rakım veya spor yapmak gibi. Ama bazen de bilemiyorum oluyor işte yüksek çıkıyor. Sanırım vücudum bu şekilde çalışıyor. Bir de alerjim var belki o da tetikliyordur. Az oksijen tarzı şeyler yükseltebiliyor.
Sizdeki seviye kaç?
Aslında doğrusunu söylemek gerekirse bende yok erkek kardeşimde yüksek çıkıyormuş genetik kan verdi işte onu bekliyoruz
Şu sizin ki kaç
Yalan söylemenizi gerektiren bir durum yoktu sanırım neyse. Maksimum 18.4'e kadar çıkmıştı şu an 16.7
Şu an kaç litre su içiyorsunuz ve kaç ayda bu seviyeye indi teşekkürler