Güncellemeler
+1 yıl
lütfen fikri olan yazsın
aranızda bu ilacında yan etikisini görenler var mı nelerdir bir de hipofiz bezimde iyicil 13 mm tümor çıktı biraz büyük dedi doktor şimdi takip altındayım ameliyata şimdilik gerek duymadı yardımcı olursanız çok sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dostinex dediğiniz kabergolin hormonu genellikle emzirmeyi sonlandırmak amacıyla kullanımı olur sikayetiniz neydi öncelikle
prolaktin hormonum 90 larda çıktı regl olamıyorum hipofiz bezimde 13 mm iyicil tümor çıktı şimdi bu ilacı kullanıyorum tümörü küçültüyormuş regl olmamı sağlıyormuş
Çok yüksek çıkmış sağlıklı referans aralığı 15-25
Etkisi olur doğru ilaç seçimi olmuş diğer değerleriniz nasıl peki
onlar normaldi biraz vitaminim düşüktü sanırım o kadar ama bu ilaç ağır bir ilaç mı ben de yan etki yaptı çünkü yan etkilerini okudum yorgunluk halsizlik uyku bozuklukları ve depresyon dedi bunlar da ben de oldu resmen kullandığğımdan beri canım hiç bir şey yapmak istemiyor daha çok karamsarlaştım
Evet ağır ve güçlü bir ilaç minicik tanrsi vardır zaten tam mı yarım tablet mi aldınız kilo ve yaş önemli birazda bu ilaçta psikolojikten ziyade bunyenizi çok yorar uyku ve yorgunluk hisse verir çoğu kişi de baş dönmesi ve eksitasyon dediğimiz denfe kayıpları da gorulebiliyor ama uzun süre değil geçici süreliğine
regl düzensizliğim başlamadan önce en fazla 65 kiloya çıkıyordum sonra istediğimde geri veriyordum ama böyle olunca kilo almaya başladım ve şu an 75 im yaşım 24 küçücük bi hap zaten ben hafta iki kere yatmadan önce tam alıyorum doktor yarım falan demedi dediyse de hiç hatırlamam tekrar kontrole gittiğimde sorarım en az 6 ay kullanırsın 1 veya 2 sene bile sürebilir bakıcaz dedi
Prolaktin değerin istenilen referans aralığına geldiğinde ve bu referans aralığında düzenli olarak sabit kaldığında ilaca son verebilir
çok teşekkür ederim sağolun sizi de uğraştırdım iyi geceler diliyorum
Rica ederim geçmiş olsun