AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Pkos sanırım geçmeyen bir hastalık ilaçları devamlı içmekten başka çare yok, hormon dengeleyen bitki çayları varsa onları dene ilaçları da aralıklı kullan
O ilaclari kullanmak istemiyorum hic hir fayda saglamıyorlqr
Haklısın ilaçlar hakkında bilgim yok kilon varsa kilo ver ve sağlıklı beslen bu hastalıkta kilo vermek faydalı diye okudum
Evet doğru diyosun
östrojen hormonunun yüksekliği kadındaki testosteron hormonunu düşürür
Ne yapmalıyım dokotra gittim bana kadin doğum kontrol hapı verdi 4 ay kullan dedi 2 ay kullanıp bıraktım çok yan etksii var ve benim psikolojimi çok bozdu aşırı kilo da aldım o ilaclar yüzünden.
Öncelikle yüksek olmasının sebebini bulmak gerekiyor
Hormon bozukluğu var işte o yüzden
Yavrum hormon bozukluğunu sebebini diyorum zaten. Onu anlıyoruz...
Tiroid sorunlarınndan yüksek olabilir
Adrenal bezlerde sorun varsa yüksek olabilir
Polikistik over varsa yüksek olabilir
Genetik faktörlerden kaynaklı yüksek olabilir
Kullandığın ilaçlardan yüksek olabilir...
Bilale anlatır gibi anlattım.
Doktora gidip sebebini öğrenmen lazım. Ksye sorup çözüm bulunacak bir şey değil
Doktora gitmedigimi nereden biliyorsunuz. Gittim kaçkere hatta kac farkli doktora gittim dogum kontrol hapı verip salıyorlar başlarından hoc bir faydasını gormedjm o haplarin
Sorunun sebebini bilmeden biz ne yapalım yani şimdi? Yardımcı olmaya çalışıyor tamam da, ben ne bileyim sebebi ne, "tiroid hormonu düzelt, testesteron düzelir" derim, ama seninki genetiktir boşu boşuna başka sıkıntılar yaşarsın.
Yapman gereken iyi bir doktora gitmek. Hepsi bu. Kimse test yapmadan sana tedavi ve tavsiye veremez. Veren de kıçından uyduruyordur
Yok genetik bir durum değil
Çok doktora gittim inan o kadar bunaldimki benim gibi olan vardır belki diye buraya yazdım
İmkanın varsa özel sektörde iyi doktorlar buluruz sana ama pahalı ne yazık ki
Özelede gittim aynı sonuç
Nerede yaşıyorsun sen? İstanbul'da Amerikan Hastanesi'ne git. Durumu baştan sona anlat, hastalığın hakkında da bir dahakine iyice bilgilen, daha sebebini bilmiyorsun
Hastalığımın sebebini doktorların bilmesi gerekir. Doktor daha ne için doktor. Ben trabzonda yaşıyorum yani bazı doktorlar gerçekten cok bilgisiz. Saclarim dökülüyor diye doktora gidiyorum bana saçın neden dökülüyor diye soruyor senin dediginde o misal
Maalesef iyi doktorların çoğu ülkeyi terk ediyor son yılların siyasi adımları yüzünden. Kalanlarda çok fazla hasta bakmak zorunda kaldığı için çoğu hasta seçiyor artık. Umursamıyorlar hastaların çoğunu, ne diyebilirim ki yani. Bildiğim kadarıyla tedavi edilebilir bir şey. Jinekolojiye mı göründün yoksa endokrinolojiye mı? Eğer endokrinolojiye gitmediysen, bir de ona görün bakalım
2 devlette 2 ozelde kadın doguma 2 devlette cildiyeye 4gun sonra da özele gidicem cildiye için endokrinolojiye gitmedim bir tek
Durumu da anlat. Bunlar bana sebebini söylemeden ilaç verip gönderiyor de. Endokrinoloji kapsamlı bi hormon testi yapabilir
sebebini sorduğumda özelde ki kadın doğum uzmanı bana her 10 kadının birinde mevcut bir hastalık demişti tek yaptığı açıklama buydu.
Tamam da tedavi versin madem sana. Polikistik over var muhtemelen o zaman sende
Evet öyle dedi
Bilmiyorum sebebini demiştin...
O zaman kadın doğum bakar ona
Endokrinoloji doktoru ilaç verir o şekilde düşer.
malt içeceklerden günde bir iki defa içersen düşer
Ne o
arpa çiçeginden yapılan tadı bira gibi ama alkolsüz
Nerden bulcam ben onu
marketlerde var.
Durum o kadar vahim ha
Rezene iç östrojen arttırır
Düşürmek mi istiyorsun
Ne düşünür mü
Evet
Düşürür mü
Ne düşürür
Yanlış yazım var
Ay onamı takıldın
Ben düşürürüm 😘
Hayıt otu
pkos hastası mısın?
Evet
kontrol hapı kullanman gerekir bir de diyet yapmalısın sağlıklı
bir diyet asla kilo almamalısın zamanla düzelir
Kontrol hapı kullanmak istemiyorum çok fazla yan etkisi var. Birde ben Şu an kiloluyum evet ama zayifkende vardı bu durum bende surekli sac dokulmem var kellige dogru gidiyo sivilce problemim ayrı.
Sorun mu yaşıyorsun