Sağlık ArkadŞlar bi kaç saat içinde kollarımda bunlardan çıktı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Merhaba arkadaşlar iki saat içinde kolumda bu şekilde kabarcıklar çıktı sizce nedir? ArkadŞlar bi kaç saat içinde kollarımda bunlardan çıktı? Cevapla Nedir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hortlaklalaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Alarji bnde acı bıseyler tuketınce böyle oluyor 0 0 Yorumla
GörkemKural Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 459 cevap paylaştı. Bişeye karşı alerji olmuşsun son 2 saat için de ne yaptıysan bi düşün 1 0 Yorumla
KALINveÖFKELİ Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Temizlik maddesinden ksynakli ya da evde hauvan besliyosan ondan 1 1 Yorumla KALINveÖFKELİ +1 yıl Melanosit hucresinde anormallik olur kimyasallara karsi Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sanki allerji olmuş gibi, temizle biraz bekle geçmez ise Dr. gidin. 0 0 Yorumla
ghоst Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl alerji olmuşun, cildinin temas ettiği veya yediğin bir şey dokunmuş, doktora da gidilir aslında bu yüzden 1 0 Yorumla
zeynep_horata Takip Et Xper 1 Yaş: 20 +1 yıl Sinek ısırığında da olabiliyor nasıl yaptığına bağlı bu doktora git 1 0 Yorumla
Mr-Wednesday Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Alerji 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alerjisi kim bilir Yorumla Mr-Wednesday +1 yıl Son yediğin şeyleri gözden geçir. Veya çok sık tükettiğin bir şey varsa o da etkileyebilir. Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Kasidin mi bir de m harfi var 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Kaşıdım biraz farketmeden kendiliğinden öyle bi şekil olmuş çözemedim ya Yorumla gilyaa0653 +1 yıl Cildin demek ki çok hassas Yorumla Soran +1 yıl Evet maalesef Yorumla gilyaa0653 +1 yıl M harfi ne alaka ama 😄😄 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Geçmiş olsun odada sivrisinek falan varmıydı 0 0 Yorumla
ArthurMorgan93 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Sivri ısırığı gibi bendede yakın şekilde oluyor 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 820 cevap paylaştı. Alerji gibi yediğin birseyyden olabilir 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Alerji kanka 2 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tamam demin sordun ya anladik hocam... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Cevap vermedi kimse ;( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl simdi niye versinler o zaman iki dk once vermedilers... 🙄🤦♂️ Yorumla Soran +1 yıl Ne biliyim belki verirler :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktora git... Yorumla Soran +1 yıl Haftasonu ya dermotolog yok acilde polikinlikte yok :( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hee unuttum.. Yorumla
Bambino28 Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Alerji bişey dokunmuş bol su iç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Bambino28 +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Alarji bnde acı bıseyler tuketınce böyle oluyor
Bişeye karşı alerji olmuşsun son 2 saat için de ne yaptıysan bi düşün
Temizlik maddesinden ksynakli ya da evde hauvan besliyosan ondan
Melanosit hucresinde anormallik olur kimyasallara karsi
Sanki allerji olmuş gibi, temizle biraz bekle geçmez ise Dr. gidin.
alerji olmuşun, cildinin temas ettiği veya yediğin bir şey dokunmuş, doktora da gidilir aslında bu yüzden
Sinek ısırığında da olabiliyor nasıl yaptığına bağlı bu doktora git
Alerji
Ne alerjisi kim bilir
Son yediğin şeyleri gözden geçir. Veya çok sık tükettiğin bir şey varsa o da etkileyebilir.
Kasidin mi bir de m harfi var
Kaşıdım biraz farketmeden kendiliğinden öyle bi şekil olmuş çözemedim ya
Cildin demek ki çok hassas
Evet maalesef
M harfi ne alaka ama 😄😄
Geçmiş olsun odada sivrisinek falan varmıydı
Sivri ısırığı gibi bendede yakın şekilde oluyor
Alerji gibi yediğin birseyyden olabilir
Alerji kanka
Tamam demin sordun ya anladik hocam...
Cevap vermedi kimse ;(
simdi niye versinler o zaman iki dk once vermedilers... 🙄🤦♂️