İnsanlar kiloları hakkında çok hassas olabiliyor.. kırmadan nasıl söylenir bilmiyorum.. ben diyemem sanırım, sonra aramız açılır.. kendisi farkeder nasıl olsa..

İnsanlar kiloları hakkında çok hassas olabiliyor.. kırmadan nasıl söylenir bilmiyorum.. ben diyemem sanırım, sonra aramız açılır.. kendisi farkeder nasıl olsa..

Bunu ona söylerim direkt darılırsa da darılsın bana ne ben kendime nasıl dikkat ediyorsam o da etmeli, ama en yakın arkadaşıma böyle bir şey demem
Ben uyarmazdım yani sonuç olarak kendi kararı kendi bedeni belki de farkındadır ama kilo vermiyor da olabilir.. zaten hassas bir konu olduğu için de kimseye kilo almışsın ya da biraz zayıfla daha iyi olur demem. sevgilimi de olduğu gibi severdim zaten. yani kilo alması benim için sorun olmazdı sadece kendi sağlığını düşündüğüm için kırmadan söyleyebilirdim.. çünkü sağlık da önemli hatta birlikte diyet yapalım derdim motive etmek için onu
Ula dana gibi olmuşsun az ye kıtlık başlatacaksın diyerek hafif bir ima ila belli edebilirim
Hafif ama çok hafif oldu bu
Kırılmasın diye işte
Daha sık görüşmeliyiz. Benden uzak kaldıkça kendini yemeğe vermişsin derim
Bak bunu sevdim😃
Cevap
11Cevap
Ayı gibi oldun, yakında g.. ünün kendi bayrağı olacak derim
Hahaha 😃😃
Kız kardeşim çok alıngandır, bende alınganım ama belli etmem. Kendimden pay çıkararak uyarmıştım sanırım şu an beni geçti 😅
Bir insan kiloyu bu kadar güzel taşır derim, o anlar gerisini..
Yoo iltifat olarak alir bunu jsjsjs ben oyle alirim ne guzel daha fazla yiyeyim skjs
Hiç bu açıdan bakmamıştım.. 😅 Kilo almışsın, geri ver derim en iyisi..
Samimiyetime göre üslubum değişir. Eşimse hiç çekinmeden , sevgilimse çekinmeden , arkadaşımsa kırıcı ve kızdırıcı olmadan söylerim.
Eski fotorafını göstererek konuşmamızda hatırlatırdım bir şekilde. Ama çokta sorun etmezdim.
Spora başlamak istiyorum bana eşlik eder misin lütfen derim.
Aman ayaklarını fazla kilo ile yorma o ayaklar bana lazım de
Camış gibi oldun, aç kaldığında beni yersin diye tırsıyorum😂
Uyarmam çünkü benim sevdiğim zaten her haliyle güzeldir ❤️
Kırmadan söylemenin yolu var mı
İşte ben diyemedim diyete başladım ben kilo verdikçe o da bende mi başlasam dedi bende basla beraber yürürüz dedim 8 kilo verdi sonra yine saldi kendini 😒
Hayatım bugün çok tatlısın yanlız yediklerine birascık dikkat et aşkım kendine olur mu seni her halinle seviyorum
Seni iyi gördüm maşallah derim😂
Param var yiyorum sanane sende ye derse jsjss
Sağlıklı gözüküyorsun o anlamda derim 😂
Tatlı dil ile söylerdim ama daha fazla karışmazdım.
Ben asla söyleyemem çünkü insanların kalbini kırmak istemiyorum
Uyarmam ki zaten kendisi de farkındadır
Az ye kapıdan sığmayacan olm, derim.
Bunu söylemem beni ilgilendirmiyor.
Direk söylerim duba gibi olmuşsun diye.
Az ye biraz camış gbi oldun 😀😀
Sende biraz kilo aldın gibi yarasın
Biraz az ye derim.
🙄küstü daha konuşmaz senle jsjs
He toplanmaz burdan sonra jsjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?