Sağlık Doktora aşık oldum normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Evli ama ilgisi falan çok güzel di çok cana yakındı aşık oldum. Tatlı bir adam. Keşke benim olsa ben onun olsam Güncellemeler+1 yıl 😝😝😝😝 Utandım cesaretim yok aşka Güncellemeler+1 yıl Ne çılgınsiniz siz deliler. Tvlte gidiyorum ben sıkıştım Doktora aşık oldum normal mi? Cevapla Fal Soruları Evlilik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u inciitanesiii Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ne çabuk aşık oluyonuz hayret birşeysiniz 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Master Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Metres olursun başka bişey olmaz Düşünmeye devam et Düşüne düşüne duygular yoğunlaşır aşka dönüşür 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle oldu aşko Yorumla zevk-i-alemmmmm +1 yıl Sen bilirsinMetreslerde sevilir🤭🤭 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Sağlık konusunda 1,5b cevap paylaştı. doktor diye 2 dakikada aşık olursunuz. hastasıyla ilgilencek tabikide napıcaktı 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Gönül Bu otada bokada konar Yorumla Soran +1 yıl Hagaga Yorumla scorpion026 +1 yıl yaw he he gönülmüş gönlünüzün derdi belli, Yorumla Soran +1 yıl Neymiş aşko Yorumla scorpion026 +1 yıl doktor olmasa yüzüne bakmazsın Yorumla Soran +1 yıl Bakarım dokime aşko Yorumla scorpion026 +1 yıl ne diyon kızım türkçe konuş anca doktor diye aşıkın Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Hayırlı olsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağol birtanem Yorumla Zorzabaka +1 yıl Tavlaman zor gibi ama neyse canım Yorumla
Yapmağyanarız Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 84% +1 yıl Ne doktorusuydu 0 14 Yorumla Soran +1 yıl KBB aşko Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Asko kusko musun sen hep böyle beybi Yorumla Soran +1 yıl Evet aşko Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Bende seninle ilgilensem bana bile aşık olursun ozaman Yorumla Deja_vue +1 yıl Kulak , burun, boğazcıya aşık olmuş. İçin de kalp bile geçmiyor la... Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl @Deja_vue neden sadece kalp doktorlarinami asik olunuyor Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Doktor bey kalbim hastaaggg Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla Deja_vue +1 yıl Bence reel de öyle olmalı. Sonuçta aşk dediğimiz olgu ;Serebral korteksin , frontal lobunda ki miyelin kaplı aksamların kalbe ulaşarak endorfin hormonunu açığa çıkarmasıdır.Bu kadar... Yorumla Soran +1 yıl Burnumu yiyin Yorumla Deja_vue +1 yıl Kimin burnunu?"Kulak , burun, boğazcının mı" ? Karşımda 2 dakika dursun yerim... :P Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Burnun nasıldır Laz misin Yorumla Soran +1 yıl Küçük Yorumla Yapmağyanarız +1 yıl Bizim orada bir laf vardır küçük burunlulara derler oyy fiski koyayım burnuna nazara gelme derler bil bakalım ne demek Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kızım siz nasıl bir yokluktasınız ya. 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Hiç etik değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Özgür kahraman özgür? Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Arzuluyor musun onu peki yaşlı herhalde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaşlı da değil 40 ,50 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 40 50 genç mi :D olabilir normal bir şey demiyorum sizin yaşınız kaç Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ver Bence 0 56 Yorumla Soran +1 yıl Alır mı sence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Almasın Taze. mi Yorumla Soran +1 yıl Citirim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence de O Zaman Bağlarsın Direk Atla Uatune Yorumla Soran +1 yıl Adam kaçmasın benden aşko Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Kaçsın Ayol. m Tazeyse Yorumla Soran +1 yıl Doktor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S. ktr Et Beni Sen Tekrar Git Yanına Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmalıyım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekrar Git Muayene Ol Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yaklaşmaliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Direk Soyle Arzuluyorum de Doktorlar seviyoruz Böyleleri Yorumla Soran +1 yıl Doktor musun sen 😀 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya Ne Yapacaksın Sen Böyle Yanaş Ama Belli Et Istedigini Yorumla Soran +1 yıl Anlar diyorsun yani bu durumla çok karşılaşıyorlar o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bayaa 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yapıyorlar mı peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye Yapmasınlar ki Zevk Bu Geri Cevirmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Pardon Cevirmezler Yorumla Soran +1 yıl Yapmayan Yok yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vardır Yapmayan Yorumla Soran +1 yıl Yapan belli eder mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Etmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen Git Direk Belli Et Güzel Sksler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ankara'ya da Beklerim Yorumla Soran +1 yıl Sen dur sana yazacam 5 dk bekle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne Soracaksın Daha😂 Yorumla Soran +1 yıl İstekli Doki iltifat eder mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilemem Sen İstiyormusun Sksmek Yorumla Soran +1 yıl Sen ne doktorusun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mk İlla Öğrenecek Demi Yorumla Soran +1 yıl Evet söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çocuk Yorumla Soran +1 yıl Sağlıkçılar istekli oluyor doğru mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok Doğru Yorumla Soran +1 yıl Dokilerin elinden mi geçiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet 😜😜 Yorumla Soran +1 yıl Sizin sekreterleriniz? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar Coktannn Bitti Bile Yorumla Soran +1 yıl Becerdiniz yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Birakirmiyiz. mi Yorumla Soran +1 yıl Kendilerini seçerken neye göre seçiyorsunuz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk Önce Diploma Sonra Fizik Yorumla Soran +1 yıl En az lise onlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoğu Üni Canım Benim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin Canın İstiyor Herhalde Yorumla Soran +1 yıl Her Seko dokinin altından geçtiğine Emin misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adım Gibi Eminim Ki Geçmiştir Yorumla Soran +1 yıl Ondan sıkı piki samimiler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiki Dikkat Et Hepsine Çok Yakinlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni Merak Ettim Bende O Masada Koymak Vardi Yorumla Soran +1 yıl Nerde yapıyorlar bu tür faaliyetleri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Odada Yemek Arasi ya da Aksam Çıkışta Yorumla Soran +1 yıl Ev tutsunlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herseyin Bi Fantezisi Vat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Görüşürüz Tatlim İyi Vurdurmalar Sana Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ne çabuk aşık oluyonuz hayret birşeysiniz
Metres olursun başka bişey olmaz
Düşünmeye devam et
Düşüne düşüne duygular yoğunlaşır aşka dönüşür 😂
Öyle oldu aşko
Sen bilirsin
Metreslerde sevilir🤭🤭
doktor diye 2 dakikada aşık olursunuz. hastasıyla ilgilencek tabikide napıcaktı
Gönül Bu otada bokada konar
Hagaga
yaw he he gönülmüş gönlünüzün derdi belli,
Neymiş aşko
doktor olmasa yüzüne bakmazsın
Bakarım dokime aşko
ne diyon kızım türkçe konuş anca doktor diye aşıkın
Hayırlı olsun
Sağol birtanem
Tavlaman zor gibi ama neyse canım
Ne doktorusuydu
KBB aşko
Asko kusko musun sen hep böyle beybi
Evet aşko
Bende seninle ilgilensem bana bile aşık olursun ozaman
Kulak , burun, boğazcıya aşık olmuş. İçin de kalp bile geçmiyor la...
@Deja_vue neden sadece kalp doktorlarinami asik olunuyor
Doktor bey kalbim hastaaggg
🤣🤣🤣
Bence reel de öyle olmalı. Sonuçta aşk dediğimiz olgu ;
Serebral korteksin , frontal lobunda ki miyelin kaplı aksamların kalbe ulaşarak endorfin hormonunu açığa çıkarmasıdır.
Bu kadar...
Burnumu yiyin
Kimin burnunu?
"Kulak , burun, boğazcının mı" ? Karşımda 2 dakika dursun yerim... :P
Burnun nasıldır Laz misin
Küçük
Bizim orada bir laf vardır küçük burunlulara derler oyy fiski koyayım burnuna nazara gelme derler bil bakalım ne demek
Kızım siz nasıl bir yokluktasınız ya.
Hiç etik değil
Özgür kahraman özgür?
Arzuluyor musun onu peki yaşlı herhalde
Yaşlı da değil 40 ,50
40 50 genç mi :D olabilir normal bir şey demiyorum sizin yaşınız kaç
Ver Bence
Alır mı sence
Niye Almasın Taze. mi
Citirim
Bence de O Zaman Bağlarsın Direk Atla Uatune
Adam kaçmasın benden aşko