Sağlık 58 cm bel için 41 cm omuz nasıl sizce, dar mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kilo 41 Güncellemeler+1 yıl S*pık zihniyetlileri pistten alıyoruz 58 cm bel için 41 cm omuz nasıl sizce, dar mı? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Pounder Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Sen muhtemelen mezurayla çevreden dolayip ölcmedin, iki omuz arası uzunlugu söylüyosun , genis degil 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle ölçün yazıyordu 😂 ya belim 58 geliyor basenlerim var 84 cm falan bacak çalışıyorum bel okey de omuz genişler mi Yorumla Pounder +1 yıl Kemiğin bağlantı noktssını degistiremezsin, lat deltoid kasını gelistirirsin anca o da genis durmasini saglar illa ki Yorumla Soran +1 yıl Ağırlıksız çalışsam etki eder mi Yorumla Pounder +1 yıl Etmez Yorumla Soran +1 yıl Skolyoza etki eder mi bi fizyoterapiste danışayım Yorumla Pounder +1 yıl Skolyoz icin yapilan hareketler farkli sor bi fizyoterapiste internete yazsan da cikar Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederimm Yorumla
Zorzabaka Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Kilo 41se dar falan değil 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kilo alınca genişler mi basenler 84 falan çünkü bacak çalışıyorum 1 haftadır Yorumla Zorzabaka +1 yıl Evet o zaman değişir ama öyle olduktan sonra düşün bunu ayrıca çalışarak iyi yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Pantolonlar basenden geçse beli düşüyor belini yaptırsam basenden geçmiyor Yorumla Zorzabaka +1 yıl Belinin düşmesi yine daha iyi durur kemer tak Yorumla Soran +1 yıl Tek çare Yorumla Zorzabaka +1 yıl Boy kaç Yorumla Soran +1 yıl 1.63 Yorumla Zorzabaka +1 yıl Bana yazar mısın veya takip etsene oradan konuşalım Yorumla
Alidossantos0007 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 853 cevap paylaştı. Boyuna göre kilok cok iyimis kanka bu arada 🤗 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sanki dar gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen muhtemelen mezurayla çevreden dolayip ölcmedin, iki omuz arası uzunlugu söylüyosun , genis degil
Evet öyle ölçün yazıyordu 😂 ya belim 58 geliyor basenlerim var 84 cm falan bacak çalışıyorum bel okey de omuz genişler mi
Kemiğin bağlantı noktssını degistiremezsin, lat deltoid kasını gelistirirsin anca o da genis durmasini saglar illa ki
Ağırlıksız çalışsam etki eder mi
Etmez
Skolyoza etki eder mi bi fizyoterapiste danışayım
Skolyoz icin yapilan hareketler farkli sor bi fizyoterapiste internete yazsan da cikar
Tamam teşekkür ederimm
Kilo 41se dar falan değil
Kilo alınca genişler mi basenler 84 falan çünkü bacak çalışıyorum 1 haftadır
Evet o zaman değişir ama öyle olduktan sonra düşün bunu ayrıca çalışarak iyi yapıyorsun
Pantolonlar basenden geçse beli düşüyor belini yaptırsam basenden geçmiyor
Belinin düşmesi yine daha iyi durur kemer tak
Tek çare
Boy kaç
1.63
Bana yazar mısın veya takip etsene oradan konuşalım
Boyuna göre kilok cok iyimis kanka bu arada 🤗
Gayet iyi ideal bence
Boy?
1.63
Sanki dar gibi
Yo iyi