Arkadlr ben bundan çok korkuyorum büyüyorlar filan diyirlr çok mu tehlikeli beende birkaç hafta önce vardı şu an hafif belirtileri geçmemiş olabilir
Bide buna dahiliye bakar mı enfeksiyon hafatlikari polinikligine gidemiyurmda
Arkadlr ben bundan çok korkuyorum büyüyorlar filan diyirlr çok mu tehlikeli beende birkaç hafta önce vardı şu an hafif belirtileri geçmemiş olabilir
Bide buna dahiliye bakar mı enfeksiyon hafatlikari polinikligine gidemiyurmda
Çok tehlikeli :) japon bir kadını normal doğuma almışlar. Alttan uzun beyaz bir şey çıkmış , hemşire bebek kordonu zannetmiş ama doktor bakmış upuzun bir tenya yani bağırsak kurdu , neredeyse 1.5 metreydi demişti danışman hocam.
Ya ben bundan korkuyornmm o kadar tehlikeli degildir di mi
Ya ben bu sırlar yeterzi besleniyorum ama bunla ilgisi yoktir heralde bide nasıl geçer tehlilee değil dimi kaç günde geçer tedaviyke cidden korkuyornmm
Cevap
6Cevap
geçmiş olsun tehlikeli olabilir
Doktora görün bir güzelim Allah korusun ihmal etme belirtileri varsa muayene ol
Ya gaita testi mi yaparle onda belli olur mu
Kardeşim korkacak birsey yok. Bunun bir ilacı var 15 arayla içiyorsun varsa hepsini döküyor. Galeta tahlili yaptırıyorsun aile hekimi bile bakabilir
Ya ben aile hekimine gittik kontil verdi ama geçirmedi gibi belirtileri var sanki kaşıntı var ve burunumda çok kaşınıyor kasintidan korkuyirum çok rgatsiz edici gündelik ierimi yaoamiyirum ama benim diskimda hiç yok normalde olur doyorlar sadece bundan birkaç hafta önce bir tane vardı sonra gittim zaten hemen aile hekimine similik yok ama belirtileri var en çokta kasinti
Evet 1 hafta kadar tekar ictim hapı ya kaşıntı oldukça korkuyorum ben
Değil ama tedavi görmesawn kolon kanseri riskini tetikler
Evet tehlikeli nerden biliyosun diye sorma 🤦
Ya nasıl neye yol acar ya ben bide çok utanıyorum doktira gideirmde yinede bilmiyirum hem utanıyorumm hem korkuyrm
Bildigim kadariyla zatarli degil
Genel cerrah görünmen gerek
Gastroenteroloji doktoruna gitmen gerek
burada çocuk gastroenteroloji yok altinada bakmıyorlar söyledim yoo diyirlar dahiliye bakar mı gitsem
Genel cerraha da gidebilirsin
Ya gittim de ona bugün başka bir şey için gitmiştim bunuda soyleyemedim utandim biraz ya şu an birtek dahilye var bakar mı o
Bakar herhalde bağırsak hastalıklarıyla ilgileniyor
Helen senin erkek arkadaşın yok mu o sana güç versin
Genel cerrah bagırsaka bakıyor
Gitmiş zaten ama söylememiş
Bu kızları anlamıyorum kendilerini tehlikeye atıyorlar
Tehlikeli tabi ama o kadar ölümcül diye bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?