Sağlık Arkadaşlar yemek yerken bugün dudağımı ısırdım. Şiştiği için tekrar ısırdım. Bu nasıl geçer? NickSevmeyenlerden Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Şişti ve şiştiği için daha kolay ısırılıyor. Ne yaparım da geçer? Arkadaşlar yemek yerken bugün dudağımı ısırdım. Şiştiği için tekrar ısırdım. Bu nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl O çok kötü bi durum ya. Bazen bende ısırıyorum çok felaket acıtıyor. Kendi kendine iyileşmesini bekleyeceksin 1 0 Yorumla
-AEG- Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl En az 1hafta acısını çekersin yemek yerken zorlanırsın.. 1 0 Yorumla
Tutkuluromantik Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl Eczaneden krem alicaksin 2 gune gecer yoksa cok aci çekersin 0 5 Yorumla NickSevmeyenlerden +1 yıl Bildiğin krem var mı? Yorumla Tutkuluromantik +1 yıl Adini hatirlamiyorumda zaten birtane var küçük birsey sürdüğün zaman harc gibi oluyor mükemmel birsey Yorumla NickSevmeyenlerden +1 yıl Tamam bakacağım Yorumla Tutkuluromantik +1 yıl Kenacort-a Yorumla NickSevmeyenlerden +1 yıl Bakaın Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. Damak etleri çabuk tamireder kendini o tarafında yemek yeme dikkat et 2 günde gecer 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Sabaha geçer acısı dikkatli yi yidigini 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O çok kötü bi durum ya. Bazen bende ısırıyorum çok felaket acıtıyor. Kendi kendine iyileşmesini bekleyeceksin
En az 1hafta acısını çekersin yemek yerken zorlanırsın..
Eczaneden krem alicaksin 2 gune gecer yoksa cok aci çekersin
Bildiğin krem var mı?
Adini hatirlamiyorumda zaten birtane var küçük birsey sürdüğün zaman harc gibi oluyor mükemmel birsey
Tamam bakacağım
Kenacort-a
Bakaın
Damak etleri çabuk tamireder kendini o tarafında yemek yeme dikkat et 2 günde gecer
Sabaha geçer acısı dikkatli yi yidigini
Bi daha ısırma, geçer 😌 djdj