arkdaşlar nerdeyse aylardr yanaklarmdaki sivilce izleri için ACNELYSE KREM arıyorum sorduğum eczane kalmadı ankarada ama yok diyolar bulan varsa yardımcı olabilir miii ?
Delirmek üzereyim :( ! yardım !
Delirmek üzereyim :( ! yardım !
Arkadaşlar ben bir arkadaşın tavsiyesiyle 3lü bir set aldım. tanınmamış bir marka güvenemedim başta ama arkadaşımı görünce bende aldım mükemmel bişey peeling, serum ve krem var içinde. serum sanki tonik gibi ama çok iyi etkisi var. baya büyükte ürünler. ismi aklıma gelmiyor şu an, aklıma gelirse sizinle paylaşırım.
eczanelerde niyaderme diye bi krem var çok etkili iyi bi krem ama kesin sonuç için yaklaşık 1ay sabırla kullanmalısın.. izde kalmasın dersen salyangoz kremi... aynı sorunu bende yaşadım bilirim sıkıntısını.. niyaderme çok pahalı bişeyde değil, 12ye almıştım en son ben ve küçük olmasına rağmen 5 6 ay gidiyo
acnelyse bulamadıysan tretin deneyebilirsin. ayrıca tüm bu ilaçlar a vitamini içeriklidir ya da türevidir. krem alırken a vit. oranına dikkat edersen daha iyi sonuclar alırsın
isotrexin diye bir jel var dermatologlar onu önerir genelde. doktor gözetiminde denemelisin. çok faydalı
normal jel işte akne bölgesine sürüyorsun günde birkere kurutuyor sivilceyi. benim de zamanında öyle bi sorunum olmuştu. dermatolog o ilacı verdi. ciddi etkisi olmuştu. ama dediğim gibi bir dermatologa danışmadan kesinlikle hiçbir kimyasal sürme derim ben.
Cevap
13Cevap
en iyisi killi sabun; çemberli taş meydanında aktarlarda var. Hatta sivilce konusunda deneyimliler bayağı bişey bulabilirsin. zamanında denendi işe de yarıyor.
cıldıye ye gıt zoretanın dıye bı ılac var ız bırakmadan ıyılestırıyor agır bır ılactır ama doktordan ıste yazsın
Soru başlığını okuyunca acil kan lazım zannettim. Doktora başvurabilirsin.
+1
İyi günler yasım 21 cildimde biraz sivilce var ve sivilcelerden heralde ki izler falan kalıyor buda hiç hoşuma gitmiyor buna kalıcı çözüm önerir misiniz krem falan etkisini görürsen etrafındakilere de önericem?
acnelyse kullan, gliserinli sabun kullan ve gül suyu sabundan sonra. kesin çözüm sivilce çıkmıyo
valla kremi bilmemde cok güzelsin ya :) sana krem bulamayanin aklina sasayim :)
ozon yağı,kullan iyi gelir,kısa sürede etkisini gösterdiği söyleniyor
git derma'ya bi tetradox versin onu kullan.
resmine baktım ama hiç bir iz göremedim.
yi bi dermatologa gorun
Ankara mı.. kalbim duracak bir saniye..
medikallere sordun mu?
sorarım :) varsa söylerim
Sen de başka krem kullan.
Fazla kafayı takma belli bile olmuyo
Alim yolliyim sana da onermiyorum
Sinem sn biseyler kullandn mı ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar