Bazıları kemik suyu çok faydalı değil, hurafe falan diyorlar.
Deneyimleyenler fikirlerini bölüşsün😊

İlikli kemik suyu çorbası
Kelle paça çorbası
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bazıları kemik suyu çok faydalı değil, hurafe falan diyorlar.
Deneyimleyenler fikirlerini bölüşsün😊

Kelle paça hiç içmedim ama bütün yemeklerime, kahvaltı soslarima falan herşeye ilikli kemik suyu koyuyorum hahahah aşırı lezzetli olması bir yana, inanılmaz faydali bence. Ben ilikli kemik suyunu kullandigim sürelerde hasta olmuyorum ama bırakınca hasta olma potansiyelim artıyor. Hasta olacağımı hissedince de hemen tekrar başlıyorum 😂
Olabilir abla )) belki gerçekten de faydalıdır
İlikli kemik suyu ve kelle paça, her ikisi de farklı sağlık faydalarına sahip olabilir. Ancak, hangi çorbanın daha faydalı olduğunu belirlemek, içerdikleri besin maddelerine ve kişinin bireysel sağlık ihtiyaçlarına bağlıdır.
**İlikli Kemik Suyu**:
- İlikli kemik suyu, protein, vitaminler, mineraller ve sağlıklı yağlar açısından zengindir.
- Kollajen ve jelatin içerir, bu da eklem ve cilt sağlığını destekler.
- Sindirim sistemini iyileştirebilir ve bağırsak sağlığını destekler.
- Kemik sağlığını destekler.
**Kelle Paça**:
- Kelle paça, protein, vitaminler ve mineraller açısından zengindir.
- Beyin sağlığını destekleyen omega-3 yağ asitleri içerir.
- Kollajen ve jelatin içerir, bu da eklem ve cilt sağlığını destekler.
- Sindirim sistemini iyileştirebilir ve bağırsak sağlığını destekler.
Her iki çorba da benzer faydalara sahip olabilir, ancak farklı besin maddeleri içerirler. Hangi çorbanın daha faydalı olduğunu belirlemek için, kişinin bireysel sağlık ihtiyaçlarını ve diyetini göz önünde bulundurmak önemlidir. Her zaman bir sağlık profesyoneli veya diyetisyenle konuşmak en iyisidir. Benim için kelle paça
Teşekkür ederim
Barsak ve Bağışıklı Sistemi
Bardak duvarının aşındığı durumlarda ‘Geçirgen Barsak Sendromu’ sonucu sindirilemeyen besinlerden vücuda zararlı maddeler salınır. Bu durum sürekli olmaya devam ederse bağışıklık sistemi zayıflar ve vücutta kronik enflamasyon (yangı) sonucu egzema, kolit, tiroidt gibi isimlendirdiğimiz hastalıklar gelişir...
Kemik suyu içindeki yoğun jelatin ve glutaminle barsak duvarını korur, tamir eder ve bu enflamasyonu önler...
Cilt
Kemik suyu yoğun kollajen içerir, cildi yaşlanmaya ve kırışıklıklara karşı korur! Saçlara, tırnaklara iyi gelir. Selülit oluşumunu önler...
Kemik
Kemik suyundaki jelatin, kondroitin ve glukozamim menopoz dönemi kemik erimesini ve eklem hastalıklarını önler...
Not... ALINTIDIR.
Kelle paça corbasi da hemen hemen ayni ama hergun tuketilmemeliymis. kelle paca hipertansiyon kolestrol ve bobrek rahatsizliklarini tetikleyebilirmis..
Cevap
8Cevap
Her iki besin de protein, vitamin ve mineral bakımından zengindir ve düzgün bir şekilde tüketildiğinde sağlık açısından faydalı olabilir.
Her ikiside faydalı ama kelle paça kışın antibiyotik ve ayak ağrılarına gerçekten iyi geliyor bir tanıdığım denemişti ayak ağrıları azalmıştı
Kemik suyunun faydalı olduğunu duymuştum ancak ben kelle paça çorbasını tercih ederim yani hem faydalı hem de tadını çok severim.
İkisininde faydaları muazzam ve cinsiyetler üzerinde farklı etkileri var.
Tüm sakatat çorbalarinı severim favorim kelle paça.
Hastalık ne öncelikle bu önemli. Ayrıca kelle paça corbasinda zaten kemik iliği de vardır
Kelle paçada da kemik suyu var sonuçta bence hepsi faydalı
Tercihen gerdan çorbası daha mantıklı gibi
Canım kelle paça çekti 😋😋😭
Kelle paça 😋
kelel paca seveırım
İlikli 🤓🤓🤧🤧🤧
Kelle paca
ilik olabilir
Açıkçası ben mix içiyorum. Süper oluyor 🙂🙂
Kelle paça
Kelle paça
Yemem