az önce fark ettim. ellerimin parmakları ve ayakalrım morarmış gibi sanki. bir yıkadım geçti gibi ama 4 dk sonra yine aynısı oldu.
bir nedeni var mı dır acaba?
bir nedeni var mı dır acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öncelikle geçmiş olsun.. Aynı problem teyzemde de var. Hastahaneye götürmüştüm doktor kansızlıktan olduğunu söyledi.. İlaç verdi adını hatırlayamıyorum o ilaç sayesinde normale döndü ama ilaç içmeyi bırakırsa aynı şekilde olmaya devam ediyor... Büyük ihtimalle üşüme sonucu kansızlıktan meydana geldi sizinki de. Tabi biz ne söylersek işin uzamanı kadar doğru ve faydalı olmayabilir. O yüzden yarın bir doktora görünmenizi tavsiye ediyorum...
doktora git büyük bir hastaslığın belirtisi olabilir geçen hafta bir arkadaşımın 3 yaşındaki oğlunda morarmalar oluyordu vucudun bazı yerlerinde burdaki hastane kanserden şüpeleniyoruz dedi amca emekli komutandı gataya götürdüler kan değerleri çok düşmüş dediler geri getirdi şimdi
El ayak morarmalarının çok sebebi var. Lösemiden tut hipoglisemiye, kansızlığa kadar. Benim anneminde vardı ayaklarında ve bacaklarında morarma durduk yere hipoglisemi çıktı. İhmal etmeden bir doktora git.
Soğuktan olabilir. Eğer bundan olmadığını düşünüyorsan bir doktora görün.
Cevap
6Cevap
karate yaparken attığın tekmelerdem zedelenip morarmış olabilir mi? diğer ihtimalleri arkadaşlar söylemiş zaten.
Soğuk, kansızlık ya da kalp hastalığından olabilir. Bir doktora gözükmelisin..
ayaklar zehirli ayakkabidan olabilir kanks
tamam kanks kizma :D tekvandoda yerlere hep ciplak ayakla basiyolar ya mantar bulasmis olabilir sonucta pislil yer herkes ciplak ayakla basiyo
saka yaptim kanks bu kadar resmi olma :D
benimle konusurken sevme kanks :D kendimi devlet dairesinde hissettim yeminle
üşüyor musun?
ılık su ile yıka tekrar geçmezse yarın bir doktora görün.. Raynaud fenomen i hastalığı diye bişey biliom ama inşallah değildir..
geçmezse git kardeşim..
rica ederim..
bilmem ki valla
dolaşım bozukluğu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar