Merhaba 2-3 gündür yoğun nefes darlığı ve batma sırta doğru acile gittim orada film çektiler doktor antibiyotik verdi bir sürü prömöni astım mı ne yazıyordu kağıtta da pek bir şey söylemedi bu hapları kullan dedi buralarda bi sağlıkçı varda bakar mı normal mi bu?

Güncellemeler
+1 yıl
. bzh
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sağlıkçı değilim tek fark edebildiğim o askıların plastiği
Hafif buzlu cam görünümü var gibi branşları n dolu heralde sigara kullanımı sebep olabilir ya da geçirilmiş kovit
Sigara kullanımı var mı?
HYır yok
Sigaralı ortama sıkça maruz kalıyor musunuz
HYır kalmıyorum aslında
Bronşlarda dallanma gibi şeyler var sigara kullanımıyla ya da dumana maruz kalmakla gerçekleşir yani orası tıkanır ve oksijen girişi zorlaşır. Ciddi enfeksiyonlarda da yaşanır benzer şeyler. Oksijen satirasyonunuz da 70-85 arasıdır muhtemelen. Oksijen takviyesi ve bol su tüketimi iyi gelecektir. Kanda enfeksiyon çıkarsa antibiyotik tedavisi de şarttır.
Merhaba sağlıkçı mısınız? Bir şey sormak istiyorum internetten baktığımda bu görselin aynısına Allah korusun çok kötü şeyler yazmışlar akciğer evre falan diye çok korktum doktor acaba enfeksiyon mu sandı ya başka bi şeyse diye başka sağlıkçılara da sormak istedim sizce kötü bir şey değil dimi?
Evlenmeden önce de akciğer çektirmiştim 1 sene oldu o zaman doktor gayet iyi akciğerlerin sanki küçük böyle şeyler var corona mı oldun demişti hayır demiştim o ara olmamıştım 1 sene önce çekilmişti şimdi korktum yoksa ya o şeyse ya büyüdüyse doktorlar anlamadıysa korktum işte maalesef panik biriyim
Bana acilde bakan pratisyen hekimdi herhalde öyle kötü bişi olsa farketmez miydi anlaşılmaz mı yani ayrı mı
Hayır hayır kitle ya da kansere sebep bir şey görmedim ben. Ama içinize sinmiyorsa göğüs hastalıkları bölümünde detaylı bir solunum ve radyolojik muayene olmalısınız. Üşütmeye benziyor bu.
Peki o yuvarlak bi görüntü var fotoğrafta orası mı oluyo? Diğer tüm görünüm normal mı? Çok soru sordum kusura bakmayın
Ve hani o yuvarlak şey çok büyük değil mi ya gerçi benim anlayacağım bir şey değil çok panik biriyim sıkıldım böyle olmaktan doktorun bakışlarından bile anlam çıkarıyorum yani ya o an anlamadıysa ya işte anlık dalgınlıkla başından savdıysa diye maalesef