Arkadaşlar öncelikle bende ağır derecede okb var malum işi yaptım ve yarına kadar yıkanamam çünkü sıcak su yok. Dini açıdan değil de sağlık ve koku açısından çok sorun olur mu? Bir de takıntımı nasıl engelleyebilirim?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Temiz olursun kokmaz fakat bende takıntı oldugu icin her turlu kirli hissediyorun kendimi illa duş alcam illa abdest alcam yoksa içim rahat etmiyor. Kokusu gitmesi icin ıslak mendilke temizliyceksin yeter bide parfüm sık tamamdır ama ben olsam hemen dusa girerim fakat duş yoksada dedigin gibi su vs. zar zor dayanırım fakat moralim bozuk kirli hissederim o takinti bende de var
Takıntı gerçekten zor ya ben de aynı senin gibi hissediyorum. Gerçekten çok kötü oluyor. Yarına kadar mecbur bekleyeceğim. Peki psikiyatriste vs. gittin mi?
Knk pskologluk bi durum yok bunlar vesvere diyorlar yani bitek buna takıntın varsa bide ufak seylere takıntın varsa sorun yok sonuçta benim hayatımı etkilemiyor veya g e r i z e k al ı hareketlerim yok onun icin gerek duymuyorum sonucta temizlik imandan gelir böyle düşünmemiz normal. Benimde başka takintilarim var çok fakat hayatimi kötü etkileyecek veya beni insanlara olumsuz kötü göstercek tavırlarim hareketlerim yok bende çok rahatsiz olmadigimdan gerek duyup saglikli vücudumu b o k t a n ilaclarla çökeltmek istemem. Sende ben gibiysen uzak dur doktorlardan...
Haklısın da kanka yine de destek almak iyidir bence. Benim hayatımı çok etkiliyor. Eskiden 1 saat falan elimi yıkardım şimdi azaldı. Benim yatışım istenmişti ilaç falan yazmıştı
bi sıkıntı olmaz moruk
Sağolasın
sende sağol
Dostlar sagolsun moruklarim
Ağır derece okb olsa , soğuk suyla bile olsa yıkanırdı☺️☺️
Soğuk suyla yıkanırsam hasta oluyorum bağışıklık sistemim zayıf ya. Gerçekten ağır dercede var ellerim sürekli çatlıyor yıkamaktan zaten
Sizi anlıyorum, ama inanın sadece iki dk soğuk suya girip çıkın hiç bi şey olmaz. Buarada çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim bakalım olursa öyle yaparım dediğiniz gibi. Daha önce hiç yıkanmadım soğuk suyla da olmazsa öyle yaparim
Ben teşekkür ederim. Buarada kendim yapmadığım bi şeyi söylemedim akıl vermek gibi olmasın. Ben kendimde takıntılı biriydim hem de tedavi falan gördüm , ancak zorda kalınca soğuk duş aldım defalarca üstelik kış soğuğunda... İnanın hiçbi şey olmuyor.(kendinizi şartlamadığınız sürece) bu konu hariç takıntı meselesi de ciddi bir mesele bunun üzerinde durmalısınız... Çok geçmiş olsun☺️☺️
Rica ederim, yok estağfurullah. Takıntı gerçekten çok zor bir şey bana da ilaç yazdılar falan da bitti zaten 2 ay oluyor gideli. Üzerinde mutlaka duracağım. Tekrardan yardımınız için çok teşekkür ederim
Doğru ،haklısınız.. Rica ederim☺️
Psikolog ile görüş bulursan psikiyatrist
Psikiyatriste gitmiştim ilaç vermişti ama bitti 2 ay oluyor.
Düzenli görüş ilacını rapora bağlar kullanmaya devam et en az 6 ay kullan
Teşekkür ederim bakalım yakında olursa tekrar gideceğim. Zaten yatışım istenmişti 1 ay sonra da tekrar gel dedilerdi. Ama verdikleri ilaç işe yaradı eskieen daha çok yıkıyordum
Yatış varsa git yat. Toplum ruh sağlığı merkezine kayıt ol takip etsinler seni
Birkaç farklı sorunum var burada çok açmak istemiyorum ama hem ilçede yaşadığım için hem de ailem psikologlara vs pek samimi bakmıyorlar ondan yatamadım zamanında. Teşekkür ederim yine de dediğiniz gibi bakalım yatarım yakın zamanda
Teşekkür ederim şu an müsait değilim ama olunca yazarım
Ok
Ocakta su ısıt yıkan
Teşekkür ederim bakalım olursa yaparım.
Rica ederim. Biraz kaynatsan bile sana yeter. Soğuk suyla dengelersin. Takıntı yapmandan iyidir
Haklısın, gerçekten çok takıntım var. Dediğin gibi yapayım ben
🤗🤗