Ben pazar gününden beri hastayım. Dün sağlık ocağına gittim üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Hayırlısı be 😂😏

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben pazar gününden beri hastayım. Dün sağlık ocağına gittim üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Hayırlısı be 😂😏

"Günün Işığında Yepyeni Bir Başlangıç: Motivasyon Dolu Sabahlar"
Her sabah, güne nasıl başladığımız, gün boyunca benimsememiz gereken enerjiyi belirler. Kendimize nasıl bir başlangıç yaparsak, o günün tonunu ve enerjisini belirleriz. Ben, her güne motivasyon dolu bir başlangıç yapmayı tercih ederim, çünkü sabahın ilk ışıkları, yeniden doğmuş gibi hissetmeme neden olur.
Günümü motive bir şekilde başlamak için ilk adımım, erkenden uyanmaktır. Sabahın sakinliği, zihinsel berraklık ve huzur için mükemmel bir zemin sunar. Uyanır uyanmaz, günün getireceği potansiyeli düşünmeye başlarım. Bugün neler başarabilirim? Hangi hedeflere odaklanmalıyım? Bu sorular, sabahın erken saatlerinde zihinsel bir motivasyon inşa etmemi sağlar.
Bir sonraki adımım, güne fiziksel aktiviteyle başlamaktır. Egzersiz yapmak, hem bedeni canlandırır hem de endorfin salgılar, bu da gün boyunca pozitif bir ruh hali sağlar. Biraz esneme, biraz kardiyo veya sadece birkaç dakikalık bir yürüyüş; herhangi bir fiziksel aktivite, günü enerji dolu bir şekilde başlatmamı sağlar.
Motivasyonumu artırmak için bir diğer önemli adım, güne hedeflerimi belirleyerek başlamaktır. Gün içinde ulaşmak istediğim hedefleri belirlemek, beni daha odaklanmış ve amaca yönlendirilmiş hissettirir. Bu hedefler, hem kısa vadeli görevleri hem de uzun vadeli hedefleri içerebilir. Her bir adım, gün boyunca başarı hissi yaratmama yardımcı olur.
Son olarak, güne biraz meditasyon veya sessiz düşünme zamanı ayırarak başlamayı severim. Zihinsel olarak odaklanmak, günün getireceği her türlü zorluğa hazırlıklı olmamı sağlar. Meditasyon, içsel huzur ve dengenin anahtarıdır ve beni günün koşturmacasına karşı daha dirençli kılar.
Her sabah bu adımları takip etmek, günü pozitif bir enerji ve motivasyonla başlatmanın anahtarıdır. Sabahın erken saatlerinde yapılan bu basit ritüeller, günün getirdiği her şeye hazırlıklı olmama ve her anı değerlendirmeme yardımcı olur. Motive bir başlangıç, günün geri kalanında da pozitif bir etki yaratır ve her yeni günü, umut ve enerjiyle karşılamama olanak tanır.
Cevap
31Cevap
Günaydın ☺️ güne güzel başladım biraz soğuk hava var ama şu an kahve içiyorum
Çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
Çok teşekkürler 🙏
Geçmişşş olsun oropaaa şurup en sevdiğim saatli kullanırsan çok iyi geliyorrr.. güne güzel başladıkkk güzel de gidiyorrr
Gecmiş olsun.
Ayılamadım henüz yorgunluk var üzerimde
Geçmiş olsun 🌺
Ben de güne yorgun ve hasta başladım maalesef 🥺
Geçmiş olsun.
Sabah bir mesajla güne puanım 9 oldu
geçmiş olsun
güne nötr başladım ben de
geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.
günlük yaşam koşturması ile güne başladım
Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Ben gayet iyi güzel başladı 🙂
Geçmiş olsun Ankara havası böyle çarpar 🤗 acil şifalar
Bir haftaya çakı gibi olursun, geçmiş olsundu. Fıır
Gecmis olsun ben güzel bi seks ile basladim. dus aldim sonrasi balkonda kahve keyfi.😅
Keyifli bir şekilde başladım. Keyifle işime geldim, çalışıyorum. Güzel de bir plan yaptım, güzel bir gün olacak.
Çok geçmiş olsun sıradan bir güne uyandık işte
Geçmiş olsun🤍
Yeni yeni uyanma çabaları
Günaydın 🤍
tablet antibiyotikte şurup ne için öksürük mü?
geçmiş olsun
yine mi hasta oldun be
Her kış hastasın :D
iyi başladım bugün
geçmiş olsun size
coviddir o covid :) geçmiş olsn
Geçmiş olsun
Kahve ile
Sanada
Yastığa yumruk yorgana tekme duvara kafa atarak
Çili yatakla başladım :)
*Çişli