Sağlık Spiral sonrası ağrı normal mi, ne kadar sürede geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl Bu nalet bel ağrıları biter mi be Güncellemeler+1 yıl Lekelenme gördüm kanama yok ne olur böyle🥹 Spiral sonrası ağrı normal mi, ne kadar sürede geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tahminimce normaldir, neticede rahime kadar sokulup yerlestirilmiyor mu, oraya dokundugu icindir bence ama ben ne bilirim tabi... 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ahaha kendi kendine sorup cevaplıyor en sevdiğim insan tipiskks Cevap sahibi +1 yıl kfgkfddfg yani oyle degil mi diyip anlatiyorum degilse zaten yazdiklarim da yanlistir :D Soran +1 yıl Öyledir haklısın Cevap sahibi +1 yıl Oyleyimdir evet…
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sağlık konusunda 2,2b cevap paylaştı. normal tabiki aşkm geçer düzene girdiği zaman 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Galiba ben yapamam bunla Yorumla Gök-mavi +1 yıl Tabiki normal bir şey değil uyum süreci var buna alış düzene girecektir ileride rahat edersin günlük ilişkiler sık ilişkiler için güzel bir şey Yorumla Soran +1 yıl Plansız gebelik istemediğim için taktım Yorumla Gök-mavi +1 yıl Faydalı olacağını düşünüyorum yaş kaç bu arada Yorumla Soran +1 yıl 23 Yorumla Gök-mavi +1 yıl Genç yaşta takmışsın ama neyse mutluluklar diliyorum Yorumla Soran +1 yıl 5 yıldır evliyim Yorumla Gök-mavi +1 yıl 18 yaşında evlilik süpermiş çok sık ilişki mi yaşıyorsun sadece kocan mı oldu hayatında Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl bi kaç güne vücut benimseyince geçer.10 yıllık mı? 1 20 Yorumla Soran +1 yıl Korkudan kaç yıllık diye bile sormadım ahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hahah.. korkma ne korkucan.. hahaha.. tarihi not al bi köşeye ama..😉 Yorumla Soran +1 yıl Aklımda zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl arada eline ip gelir ama alışırsın😀 Yorumla Soran +1 yıl Ay deme lütfen midemi bulandırma 😒 umarım gözümün nuru güzelim regl düzenimi bozmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤷♂️geçmiş olsun.. en etkili yöntem bence👍erkek olmak güzel beeeee🙃 Yorumla Soran +1 yıl Bizim aile yüzde 1lik ihtimalle hamile kalıyoda korkuyorum yine de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😀 önlem iyidir.. haberli dimi🙄 Yorumla Soran +1 yıl Haberli tabiki, erkekler hissediyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl parmak evet bildiğin için, ipini , öbürü hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aman çekmesin🙃 Yorumla Soran +1 yıl İp mi var şimdi oha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 12 çeşidi var, hangisi acaba.. merak ettiğim şeye bak🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ip var.. Yorumla Soran +1 yıl Aman Allahım 12 çeşit mi🥲 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şeyin yapısına göredir 🤷♂️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl neyse.. şimdi atış serbest... geçmiş olsun. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sorunu beğeniim. Yorumla Soran +1 yıl Abicim 53 yaşındasın ne konuşabiliriz ki kaka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl baştan gömdün yaw..🤷♂️ çok zeki kızsın ama 👍konuşmayalım, pekii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tahminimce normaldir, neticede rahime kadar sokulup yerlestirilmiyor mu, oraya dokundugu icindir bence ama ben ne bilirim tabi...
Ahaha kendi kendine sorup cevaplıyor en sevdiğim insan tipiskks
kfgkfddfg yani oyle degil mi diyip anlatiyorum degilse zaten yazdiklarim da yanlistir :D
Öyledir haklısın
Oyleyimdir evet…
normal tabiki aşkm geçer düzene girdiği zaman
Galiba ben yapamam bunla
Tabiki normal bir şey değil uyum süreci var buna alış düzene girecektir ileride rahat edersin günlük ilişkiler sık ilişkiler için güzel bir şey
Plansız gebelik istemediğim için taktım
Faydalı olacağını düşünüyorum yaş kaç bu arada
23
Genç yaşta takmışsın ama neyse mutluluklar diliyorum
5 yıldır evliyim
18 yaşında evlilik süpermiş çok sık ilişki mi yaşıyorsun sadece kocan mı oldu hayatında
Evet
bi kaç güne vücut benimseyince geçer.10 yıllık mı?
Korkudan kaç yıllık diye bile sormadım ahah
hahah.. korkma ne korkucan.. hahaha.. tarihi not al bi köşeye ama..😉
Aklımda zaten
arada eline ip gelir ama alışırsın😀
Ay deme lütfen midemi bulandırma 😒 umarım gözümün nuru güzelim regl düzenimi bozmaz
🤷♂️geçmiş olsun.. en etkili yöntem bence👍erkek olmak güzel beeeee🙃
Bizim aile yüzde 1lik ihtimalle hamile kalıyoda korkuyorum yine de
😀 önlem iyidir.. haberli dimi🙄
Haberli tabiki, erkekler hissediyor mu
parmak evet bildiğin için, ipini , öbürü hayır
aman çekmesin🙃
İp mi var şimdi oha
12 çeşidi var, hangisi acaba.. merak ettiğim şeye bak🤭
ip var..
Aman Allahım 12 çeşit mi🥲
şeyin yapısına göredir 🤷♂️
neyse.. şimdi atış serbest... geçmiş olsun.
sorunu beğeniim.
Abicim 53 yaşındasın ne konuşabiliriz ki kaka
baştan gömdün yaw..🤷♂️ çok zeki kızsın ama 👍konuşmayalım, pekii