Çok etkilendim?

3 saat önce acildeydim ailemle sıra bekliyorduk acil kapısından bir bagirislar koptu resmen hastane yıkıldı merakla gittik ambulanstan birini indiriyolardi 22 23 yaşında bir kızdı kalp masajı yapıyorlardı heryeri kandı sedyeden yatağa geçirdiler hemşire bluzunu kesti kot pantolununu açtı kemeri açtı bir tane kadın doktor geldi koşarak kalp mesajını kendisi yapmaya devam etti yaparken hadi yavrum hadi çocuğum hadi nefes al dayan hadi kızım diyordu elektrosokla kalbi çalıştırdılar acilde herkes gördü o kızı ben gözümü alamadım hemşire kablolar bağladı karnına falan ileriye gittim bakmak için kızın karnı yüzü boşluğu gogusun altinin 2 adım aşağısı kolları kan icindeydi karnına bağlı kabloları görünce gözlerim doldu resmen ölü gibiydi karnına baktım böyle sanki nefes almaya çalışıyor ama alamıyormuş gibi ama kız kendinde değildi bişeye bağladılar kalp atışını duydum doktor kalp atışı çok düzensiz her an durabilir demesine kalmadı cihazdan ses gelmeye başladı beynim durdu gözlerimden yaşlar süzüldü 3 4 doktor birden koştu kıza içim gitti o kadar kötü oldum ki kız kurtulamadı doktor kalp masajı yaparken hadi yavrum çocuğum nefes al diye uğraşırken ben çok kötü oldum ama kurtulamadı her halini gördüm etkisinden çıkamıyorum motor kazası geçirmişler motor bariyerlere girmiş havada uçmuş kız
Çok etkilendim?