Benim neredeyse 2 senedir geçmeyen ağrılarım var enfeksiyon ve sedimantasyon da yüksek çıkıyor sürekli, romatizma değilim tahlillerim temiz çıktı, ne dinlendiğimde ne yürüdüğümde hiçbir şekilde geçmiyor sadece ağrı kesicilerle geçiyor bu ağrılarım bazen aşırı şiddetleniyor ağrılarım ağrı kesici alıyorum 1 saat sonra etkisini gösteriyor bu seferde aşırı aşırı derece de halsiz hissediyorum, kansızlık yok, d vitamini eksikliği yok, kemik erimesi yok bütün her şeyim temiz, tek bu ağrılarım, halsizliğim var ve crp, sedimantasyon yüksek.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bu durumu yaşamanız gerçekten zorlayıcı olmalı. Belirttiğiniz durumlar, birkaç farklı tıbbi sorunun belirtisi olabilir. Ancak, kesin bir tanı koymak ve uygun tedaviyi başlatmak için bir sağlık profesyoneli ile detaylı bir görüşme ve muayene yapılması önemlidir.
İlgili sorunlar arasında otoimmün hastalıklar, iltihabi durumlar, kas-iskelet sistemi problemleri gibi bir dizi durum olabilir. Ancak, bu tür durumların kesin bir tanısını koyabilmek için kapsamlı bir tıbbi değerlendirme yapılmalıdır.
Önerilerim şunlar olabilir:
1. **İkinci Bir Görüş Alın:**
- Eğer ilk doktorunuz tarafından kesin bir tanı konulamadıysa, bir uzmana ikinci bir görüş almayı düşünün. Farklı bir bakış açısı ve uzmanlık alanına sahip bir doktor, daha fazla bilgi verebilir.
2. **Uzmanlara Başvurun:**
- Romatolog, iç hastalıkları uzmanı veya fizik tedavi uzmanı gibi alanında uzmanlaşmış doktorlara başvurmak, belirtilerinizin kökenini anlamak için yardımcı olabilir.
3. **Gelişmiş Görüntüleme ve Testler:**
- İhtiyaç durumunda, MRI, tomografi veya ileri kan testleri gibi gelişmiş görüntüleme ve testlerle sorunun kaynağını tespit etmek için bir adım daha ileri gidilebilir.
4. **Genetik Faktörleri Göz Önünde Bulundurun:**
- Bazı genetik hastalıklar veya eğilimler, belirtilere neden olabilir. Bu durumu düşünerek bir genetik danışmanlık almayı düşünebilirsiniz.
5. **Psikolojik Değerlendirme:**
- Ağrı ve halsizlik bazen psikolojik faktörlerle de ilişkili olabilir. Bu nedenle, bir psikolog veya psikiyatriste danışmayı düşünün.
Sağlığınızla ilgili endişeleriniz olduğunda, doğru bir tanı ve tedavi almanız önemlidir. Umarım bir sağlık profesyoneli size yardımcı olabilir ve yaşadığınız sıkıntılar en kısa sürede çözülür.
Teşekkğr ederim önerilerin için, Enfeksyon hastalıklarına gittim bir şey çıkmadı, endokrinolojiye gittim troidim biraz yavaş çıktı, küçük bir nodül çıktı, bir de insülin direnci çıktı, endokrin enfeksiyon ve ağrı bizlik değil dedi bizden kaynaklanmıyor dedi, fizik tedaviye gittim dizlerde güçsüzlük var dedi ama bu enfeksiyon yapan bir şey değil dedi, Dahiliye, her şeyimi yaptı gene eksik vitamin falan çıkmadı sadece hemogramda bazı şeyleri yüksekti, ve gene crp ve sed hep yüksek, bu süreçte 10 kutu antibiyotik verdiler ama asla geçmiyor bu da bakteriyel bir şey olmadığı anlamına geliyor, hematoloji ya da romotolojik olabilir dedi ilk başta romatizmaya gittim romatizma da her şey normal çıktı, romatizma doktorum hematoloji yönlendirdi, fmf ya da kanla alakalı bir hastalığım olabileceğini düşündüğü için böyle bir yönlendirme yaptı, piskolojik olarakta akrabalrımla olan ilişkiler çok zor bir dönemdi belki bu stres bağışıklığımı düşürüp vücudumu bu hastalığıma karşı daha savunmasız hale getiriyor olabilir.
Bu süreçte benim hafta da bir muhakkak günler süren karın ağrılarım oluyor, midem şişiyor, mide krampları yaşıyorum, ama gastrolojiye gitmedim dahiliye sadece gaita testi yapmıştı ama o da normal çıktı, şimdi romatizma doktorum çölyak testi ve gene bazı testler yaptı, bekliyorum, kaç her doktora piskolıjik olabilir mi dedim hepsi psikolojiyle alakası yok dedi çünkü testlerde ters giden bir şey var bu yükseklikleri normal değil, kilom var kilodan diyen 1,2 doktor oldu ama ben hayatım boyunca hep kiloluydum ama hayatım da hiç böyle bir şey yaşamadım, sağ omuzum 12 yaşında beri çıkıyor o çıkmadan daha şiddetli bir ağrı, daha sinsi bir ağrı ve bu ağrı her gün yaşıyorum düşün, ve ben suyun 3 metre altındayken çıkan omuzumu geri takıp yüzmeye devam etmiş bir insanım acı eşiğim yüksek bir insanım, küçükken kolum yanmış ses bile çıkarmamışım ama bu ağrılarım dayanılmaz gerçekten ağrı kesici almadan mesela asla markete gidemem toz alamam evi toplayamam o denli ağrım oluyor o denli beni güçten düşürüyor.
Fibromiyalji olabilir mi
Romatizma doktoru söylemez miydi öyle bir şey olsa
Kuru dut kurusu kürünü deneyin bence iltihabı düşürüyor. İbrahim Saraçoğlu kürü
Geçmiş olsun sonuç ne çıktı