Haftada bir mide bulantısı, bağırsaklarda ağrım oluyor ve her gece 11'de başlıyor. Nedendir?

Merhaba midem bulanıyor sol kasık yerinde ağrı var üroloji bölümüne gittim baktırdım sıkıntı yok dediler ama yinede ağrım var ve mide bulanıyor ishal değilim katı yapıyorum sonra tekrar gittim doktor o zaman serum takıcaz dedi serum taktılar hayatımda ilk defa serum taktırdım ve normalde serum çoğu kişi iyi gelir. ama bana kötü geldi ve bide serum takıldıktan 5 dakika sonra öksürük ve gözüm bulanıklık oldu ama düzeldi normal mi ama galiba olaylar daha kötü oldu 3 günde 1 oluyor toplam 2 seferde kustum ve kusmayı hiç sevmem nefret ederim lütfen bide sizden cevap istiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Karın rötgeni çekindim ve bağırsaklarım küsmüş ve bunları canlandırmam için beni ishal yapan şeyler yememi söyledi ekmek yeme dedi ama karını boşaltın halla mide bulatısı devam ederse dedi seni bi gastorloji götürcem dedi ama büyük ihtimale karnın boşaltığında ağrın kalmiycağını söyledi :D:D
Haftada bir mide bulantısı, bağırsaklarda ağrım oluyor ve her gece 11'de başlıyor. Nedendir?