Yeni salgın varmış, birsürü ilaç içiyorum bir türlü kendime gelemiyorum kaç gün oldu… Acaba koronanın farklı bir versiyonu çıktı da ilk ben mi ölücem. Ölürsem merak etmeyin artık 🥺
Allah korusun her derdin bir şifası vardır biraz zamana bırakmak gerekiyor Ben grip olduğum dönemde özellikle Ağustos ayında nereden baksan bir 20 gün falan çektim ondan sonra nereden baksan bir bir ayda öksürük kaldı ama her şeyin nasibi herkesin nasibi bir şekilde Allah tarafından yazılmıştır, ölümünde yaşamında ne şekilde ve ne zaman olacağını sadece o bilir öncelikle sana çok geçmiş olsun dileklerimi iletmekle beraber tabii ki yani sen de bir insansın sen de bir canlısın Allah göstermesin sana bir şey olduğu zaman duyarsam üzülürüm kişisel olarak tanımıyorum ama sonuçta bir insan olarak bir canlı olarak üzülürüm tabii ki
Benim hayatımda olmadığın için maalesef istesem de etkilenme gibi bir durum söz konusu değil bak sen yazdın hastayım yazmasan belki varlığından bile haberimiz olmayacak ayrıca Ben 10 senedir kendime gelemiyorum da senin durumun nelerden etkilendi onu bilemiycem piskiyatriste görün istersen tamamen her şey beyinde bitiyor aşk hastalıklar güç Aile Sağlık Herşeyin ilk adresi Piskoloji derin bir mesele aslında ama Türkiye deki insanlar piskolojinin ne olduğunu bilmiyolar
Tobe yarabbim doktor onereyim ona muayene ol alanında bir numara soruna direk çözüm. Ismini vereyim prof. Doctor hocayı ara. Prof. Dr. Mustafa Hikmet Özhan. Alanında tek hoca. Gogus Hastalıkları Ana Bilim Dalı
Ölürsen en fazla 2 gün konuşulur ertesi gün unutulursun anne baban harici kimse yasını tutmaz. Üzgünüm durum böyle :D Bu Amerikan başkanı dahi olsan böyle