25 yaşındayım ve korkuyorum gitmediğim doktor kalmadı Noroloji Kardoloji Enfeksiyon ve iç hastalıkları Kulak burun boğaz En son dahiliyeye gittim Genel polikinliğine istek açtı ve yönlendirdi Doktor kanserlerin bulgusu oldugunu söyledi Hangi yerde ne var diye anestezi ile parça alcaklar midemden karnımdan birde göğsüm ağırlığı için gogus röntgeni istedi Hiç iyi değilim hiç bir şey böyle tat vermiyor uyuyamıyorum yorgunum boğazım orta derecede öyleydi bugün de böyle oldu çok şişmiş kızarmış bir şey yiyemiyorum
İki aydır boğaz şişmesi ağrı mide karın ağrısı ve şişliği mide bulantısı var yaşayan var mı?
Tehlikeli değil korkmana gerek yok ufak parçalar alıp hücrelerini inceleyecekler. Gerekli görürlerse kemoterapi uygularlar, inşallah sonuçların temiz çıkar dua et
Biyopsi için erkene randevu almaya çalış ısrarcı ol gecikmek istemiyorum tanı erken konsun istiyorum lütfen yardımcı olun de. Biyopsi devlette yapılabilir, bazen bazı lablarda biyopsi sonucuna karar veremiyorlar örnekleri başka laboratuvarlara götürmen gerekebiliyor doktorundan imzalı kağıt alarak yapıyorsun başına gelirse önceden haber vereyim
Göğüs röntgeni derken kastettiğin akciğer grafisi ise o basit bir şey özelde çok pahalı değildir ama başka bir şeyse özelde pahalı olabilir tam ismini net öğrenip özel hastaneleri arayarak ücret bilgisini alabilirsin
Klonoskopi , total ve ozofagoskopi Ve gastrosk yazmışlar kağıdıma baktım o gogus içinde yazılan şeyin içinde meme diye kelime geçiyor ama ne olduğunu anlamadım
Ben de anlamadım ama kapsamlı bir araştırma yapılacağı kesin. Bu güzel bir şey ne var ne yok her şey anlaşılacak ve gerekirse bir tedavi uygulanacak. Aksamadan her şeyi yap lütfen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçmiş olsun yaşamadım geçer umarım.. doktora gidin ilaç verebilir
Teşekkür ederim
Doktora gittim
Sanırım biyopsi yapacaklar inşallah sonuçlar güzel çıkar sıkma canını
Evet onu yapacaklar ve canım çok sıkkın nasıl bir şey olduğuna bile bakmadım internetten tehlikeli mi bir fikrim bile yok bilgin var mı
Tehlikeli değil korkmana gerek yok ufak parçalar alıp hücrelerini inceleyecekler. Gerekli görürlerse kemoterapi uygularlar, inşallah sonuçların temiz çıkar dua et
Sanmıyorum agzim kuruyor devamlı olarak yaralar var bir şey yiyemiyorum temiz çıkmasa ne olcak belli bu hastalığın çaresi bile yok :(
Hayallerim vardı onları bilr yapamadım şu dünyada
Göğüs röntgeni verdi ama 1 ay var daha ağrılarım çok ne yapacağımı bilmiyorum biyopsi ye bugün randevu alcam
Araya birilerini sokup öne çekmelisin bir şekilde, çaresi var Allah'ın izniyle içini ferah tut
Birilerini tanımıyorum ama ozelde sadece bunun için gitsem yaparlar mı çok mu yüksek miktar isteme yaparlar olsa bile
Biyopsi için erkene randevu almaya çalış ısrarcı ol gecikmek istemiyorum tanı erken konsun istiyorum lütfen yardımcı olun de. Biyopsi devlette yapılabilir, bazen bazı lablarda biyopsi sonucuna karar veremiyorlar örnekleri başka laboratuvarlara götürmen gerekebiliyor doktorundan imzalı kağıt alarak yapıyorsun başına gelirse önceden haber vereyim
Göğüs röntgeni derken kastettiğin akciğer grafisi ise o basit bir şey özelde çok pahalı değildir ama başka bir şeyse özelde pahalı olabilir tam ismini net öğrenip özel hastaneleri arayarak ücret bilgisini alabilirsin
Klonoskopi , total ve ozofagoskopi
Ve gastrosk yazmışlar kağıdıma baktım o gogus içinde yazılan şeyin içinde meme diye kelime geçiyor ama ne olduğunu anlamadım
Ben de anlamadım ama kapsamlı bir araştırma yapılacağı kesin. Bu güzel bir şey ne var ne yok her şey anlaşılacak ve gerekirse bir tedavi uygulanacak. Aksamadan her şeyi yap lütfen
Bir de Ankaradaki doktorlara git. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim doktor anestezi istedi parça alınmasını ama çok ileriye verdi ya randevuyu :(
Bulanmadi ama üzüldüm bacım geçmiş olsun
Teşekkür ederim çok saol
Doktora git