Eskiden 4 5 sene önce surekli erkek partner değiştirirdim opusme olsun arka taraf olsun. Ama önden olmadi hic.
Neyse Şu an ciddi düşündüğüm insanlar arka yap tık. 4 aydır bisey olmuyordu. Yeni bel soğukluğu oluşmuş. 4 gun once Yaşadık oyle cikti
Gecmisteki bakteri vucudumda durur my
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence olabilir geçmiş olsun
Aldatilmissin kanka. Yapamaz edemez falan deme. Frengi zaten ilk belirtiyi verir. Şankr yarası vs çıkar. Zamanla geçer. Sonrasında vücutta dokuntuler olur. Evre evre oluyor bunlar. Erkek arkadaşın ilk evresinde sanırım ki henüz direkt görünen belirti yok. Başkasıyla birlikte olmuş belli
olsanda anlamazsın muhtemelen zira kadında çok problem olmuyor. erkekte ciddi sıkıntı. zaten arkadan yapmışsınız. bu vajinal bir hastalık
Arkadan bulaşıyor dimi daha cok
bulaşmaması lazım
Dun doktor direk anal ilski yaşamışsın demjs. Netten de bakarsanız vajinal anal burdan bulasiyor
Arkadan değil önden de bulaşıyor ve bu hastalık vucuta girdikten 2 gün sonra belirti vermiyor. Arkadan yaptık 5 6 gün sonra olduluk bir durum değil. Vücuta virüs girdikten en az 20 25 gün sonra belirti verir.
Kalıcı bir şey bu ama erkeğin tedavisi iğne olarak var. Başka yerden de kapmış olabilir
Yok 7 aydır hep birlikteyiz. Hic bisi olmuyordu. 6 gun once arkadan yaptik yine. 2 güne belirti verdi. Igne kullanıyor Şu an . 1 ay cnsllk yok dedi doktor ona. En son oda 7 sene önce kiz arkiyle 1 kizla iliski yaşamış. Hani o mikrop durur mu?
Yani nasil oldu 7 aydır bisi yok simdi?
Evet kadın da duruyor
Yok ya sevgilimde mikrop duruyor mudur 7 sene önce ki sevgilisinden kalan
ya da benim 5 sene önce yaşadığım mikrop
Sendeki duruyordur ondaki durmaz
Eee korktum Şu an 5 senedir ama kendime kotu bi belirti gormedim
4 aydır neden bulaşmadi peki?
Kendinde görmezsin zaten karşı tarafa yapar
Tahlil yapılmalı fikir ile olmaz
Yaptirdi bel soğukluğu arkadan mi yaptın demis doktor direk
O zaman sende de var
kimde çıktı sendemi aprtnerindemi
Partnerimde. Ama 5 gun once arkadan yaotik herzamanki gibi
Ondan sonra bunda belirti basladi. Arkadan yaotin sen demis doktor
4 aydır bisi olmuyordu neden simdi
bebeğim o başkası ile olmuş geçmiş olsun senin arkadan yapmnızla ilgisi yok
Ne alakaaa 6 gun once yaptik biz onla.
Korunmasiz *
Hep benle birlikte 7 24 ve asker zaten adam
Bi dahakine sölede korunsunlar ablasi
Koruncaz Sevgilimle ama 7 aydır korunmadik bisi olmadı. En son 5 gun once arkadan. Sonra belirtisi başladı niye
Hijyenik ve temiz kadin degilsin.
Her cnsllk oncesi dus aliyorum? Ve her yerim temiz. Arkada bakteri dolu 4 aydır birsey olmadi yeni oldu
Dus almanla alakasi yok da neyse
Eeeeeee en son ben arkadan 5 sene önce yaptim?
Mikrop durur mu
Evet bakteri durur muhtemelen bulaşmış onada
Ama 5 yıl önce
Olan bakteri. Ve 7 aydır cnsllk yaşıyoruz olmamisti
Bakteri vücuda girdimi ömür boyu gitmeye bilir bu doğal test yaptırmanız öneririm
Yani bel soğukluğundada mi ayni? Sunu anlamiyorum 7 aydır hep yapıyoruz olmadi. 5 gun once arkadan yaptik herzaman gibi belirtiler basladi
Arkadan daha çabuk bulaşır bakteri bu önemli
Ordan bulaştı buyuk ihtimalle ama olmuyordu 3 aydır:( neyse korunmali gireriz iyilessindd
Aynen öyle korunun sonuçta içeriye girmesi zevki verir sana hatta önden arkadan aynı anda doldurun hoşuna gidecek senin
Önden yapamıyoruz surtunme disinda. Kizligim evlenince vericem
O yuzden arkadan yaptim. Ve önden surtunme felan
Geçmiyor cinsel hastalıklar. Pasif kalıyor vücutta
Sevgilim 7 sene önce biriyle cinsellik yaşamıştı ama sevgilisi dedigi kizla. Ama 7 sene oncenin mikrobu erkekte durur mu?
Bende 5 sene önce arkadan başka biriyle yapmıştım.
Suanki Sevgilimle 4 aydır arkadan yapıyoruz. Bisey olmDi hic. 6 gun once yaptik. 3 gun sonra belirti verdi. Onda ciktri? Arkadan ilişkiden mi kaynakli
Muhtemelen önceden kalmış onda.
Tahlilde mi çıktı?
Doktora gitti dun. Doktor sen arkadan iliski mi yaşadın demis. Anlamış yani. Bel soğukluğu var. Igne tedavisi 1 ay
Bende bisi yok belirti dahi yok
4 aydır bisi olmuyordu. Anal bakterisi mi farkli acaba
Cinsel sıvılarla bulaşıyor. Anal yolla başka hastalıklar olurdu. Muhtemelen öncekindeki pasif durumdaymış ilişkiyle tekrar aktifleşmiş.
Artık onunla ilişkiye girmemen senin için sağlıklı olur
Ama sunu anlamadim 7 sene önce vajinal seks yapmis onlar.. kizinda ilkiymis. Ayrıldıktan sonra sevgilim hic bir kizla olmamis. Evlilik düşünüyoruz. Ben baki rey im o yuzdden arkadan 5 sene önce baskasiyla yaptim. Ama 2 kez. Bu Sevgilimle 8 aydır birlikteyiz. 7 aydır on svsme hersey Yaşadık. Vaji nal olarak içe girme hariç surtun me. Sonra vajin. Sıvıyı emdi yaladı. Arka dan hep Yaşadık. Ama gecen hafta girdikten sonra bunda bel soğukluğu basladi
Sizide rahatsiz ediyorum ama cidden düşünceliyim oyy oy
Anlıyorum seni ama hayat kadını falan gitmediğine emin misin?
Hayir yakin zamanda gidemsz. Kendisi asker. Zaten burada yazmama cok yogundu. Ve surekli 7 24 telefonda konuşuyoruz. Sabah aksam görüşüyoruz yuzyuze
Her haftaici 2 3 gun evine giderim o ara yapariz
Yani yeni zamanda ilişkiye girmis olması gerekmezmi
Evet. O yüzden sordum. Anal ilişki ile geçmez, vajinalle olur ancak o da sen olmadığına göre demek ki ya eskiden vardı tekrar aktifleşmiş ya da yakın zamanda böyle olan biriyle vajinal ilişki yaşamış
Ama dun doktor anal ilişkiye olur asil demis. Vajinal oral analla geçiyor. Vajinalde mantar varsa. Anal zaten mikrop yuvası diski çıkıyor. . Hani badkasiyla yapmadığına eminim. En son 7 sene önce o kizla yapto ama kendide dedi
Hani aktif olsa 7 aydır olurdu. Son 3 aydır arkadan ilsiki yapıyoruz. 1 aydır rahat giriyor. Ben bi ara enfeksiyondum. Gecer mi oyle
Senden geçemeyeceğine göre, kendisinki aktifleşmiş.
Sen boş ver bunları da, sende yoksa haline şükret ve kendi yoluna bak
İlişki yaşadıkça gelişmiş demek ki
Mesala o nasi oluyor ilisikk yaşadıkça mi mikrop olusuyor
Hiv de böyle. Pasif vücutta yaşıyor. Gereken koşullar oluşunca başlıyor bağışıklığa saldırmaya.
Onda da şimdi uygun koşul ilişki olmuş. Bağışıklığı zayıflayınca ortaya çıkmış
Geçmiş olsun