deneyenler ve deneyenleri görenler cevaplasin lütfen...
Sarımsak saç çıkarır mı? Saça nasıl uygulamalıyız ?
Sarımsak saç çıkarır mı? Saça nasıl uygulamalıyız ?
denedim ama vazgeçtim.sonra serum badem yağı gibi şeyler kullandım.onlarlada pek tatmin olmadım.uzun lafın kısası kimse ektirmek iyi olmaz desede ektireceğim.bana göre en iyisi bu.
kesin olarak denenmiştir çıkarır. ama öyle boş yüzeye sürmeyle olmuyo. iğne alıcaksın onunla hafifce kazıcaksın sonra sürcen
O nasıl ya :d
sarmısağı soy cıkmayan yere sür böle yoğunca yıkama sonra git yıka cıkarıyo ama devam et hergün işte sakalda denendi bu iş saçı da cıkarır heralde
dostum 1 ay kadar devam et sen seyrelmeler düzelir. birde aktarcıya uğra ona anlat derdini bitkisel çözüm zararsız hemde dene ..
ne jölesi yahu sende :))
teşekkür ederim verdiğin bilgiler için size güvenerek sürecem.yaşım 23 niye döküldğüne gelince suratım çok tüylüydü ben de korktum dedim maymun gezmiyim ilerde gittim bioder aldım üzerince gece kullanın sürüp yatın diyordu. ben aynını bir yıl boyunca yaptım.ama birşeyin farkına varmadım o birr yıl boyunca her gece sürüp yatıyordum gece yatarken sağa dön sola dön yastığa yastıktan saçıma bulaşmış bu bioder.sonra aynanın karşısına geçtim bi baktım yer yer açılmalar olmuş belirgin belirgin.:(((
aaa bioder o kadar faydalı diyorsun ? her hayrın bi şeri var demişler işte yazamadım ama cümleyi . umarım derdine derman bulursun ya. e peki bioderin saç cıkaran ilacı yokmu bioksin felan vardı galiba gerçi bizim komşu kullanıyo yararını görmemiş pek ama sarmısak iyidir ya zararı yok hiç yoktan
bioderden hiç bişey anlamadım ve bir yıl sonunda kullanmama kararı aldım.çünkü suratımdaki tüyleri dökmedi ilginç bir şekilde saçımı döktü.bioxin kullanan tanıdıklarda çıkarmadığını söylüyor en folixir aldım boğaziçi meral hanımın çıkardığıgüya saç çıkartacak iki kere kullandım,elimi attıkça yığınla saç geliyodu...bi daha da böyle şeylerden uzak duracam :(
folixir i bende duydum pek yarar görmüyo kimse. bunlarda kimyasal madde var doğal işte sarımsak azcık kokuya dayancaksın hepsi bu sıkma canını düzelir inşallah
çıkarıyor. ben kaşımda kullanmıştım. sarımsağı kafana sür biraz beklet yıka. çok kokuyo dıyosan yağını kullan.
Cevap
5Cevap
Bu resim herşeyi açıklıyor aynı mantık.
fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/c0.0.400.400/p403x403/600578_344264638980872_2031937990_n.jpg
kardeş ektirecen başka çözümü yok onun
he valla çıkarıyo denedm ama pis kokuyo yahu
yani düzenli kullanmak lazım biraz zaman alır tabi. 1 ay falan haftada 2-3 gün kullan
saçı bilmem de sakalı çıkartıyo :)
Arkadaşlar yapmıştı faydası oluyormuş
sac cıkarır mı bilmem de, kokutcagı kesin
Vazelin Sür...
Evet...
ilk defa duydum
Vazelin Duymadınmı Hiç ?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar