Nereye gittiysem çare bulunamadı en son doktor Sjögren sendromu olabilirsin dedi :(
Nefes darligi
Agiz kurulugu. yarasi
Goz burun cilt kurulugu
Mide ağrısı
Kas ağrısı
Güçsüzlük
Nefes darligi
Agiz kurulugu. yarasi
Goz burun cilt kurulugu
Mide ağrısı
Kas ağrısı
Güçsüzlük
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bagisiklik sistemin kendine mi saldiriyo otoimnun bi hastalik heralde
Geçer mi ya 2 aydır böyleyim içmediğim ilaç kalmadı aglicam gerçekten ağlayamıyorum yorgunluktan
Sen baska doktorlara da git iyice tahlil yapsınlar
Tahliller. temiz
Kulak burun boğaz
Noroloji
Dahiliye
İç hastalıkları na gittim ozelde
Ilaclarini ic baska yapacagin bisey yok yatip kalkma saatlerine dikkat et
Kalıcımı bu ya gerçekten nefret ediyorum kendimden sinirim bozuldu iyi değilim artık
Doktorlar ne diyo
İlaç verdi ve ramatolijiye yinlendirdi
Arastirsinlar bakalim ne cikacak var mi baska bu tarz rahatsizliklari olan ailede akrabalarda
Yok işte yok geldi beni buldu ya aşırı stresliyim gerçekten midem bulanıyor çalışamıyorum boğazım agriyo birde dişim kırık ve curuk acaba oda etki eder mi çektirdim mi en son disim
Sen şimdi cok fazla sinirlenmiyosun seni bulmuş evet ama bu durum sende olsa bile kabul et sadece bardaga dolu tarafindan bak demiyorum verilen ilsclari kullan doktorlar nereye yonlendiriyosa oraya git ogren iyice neyin var neyin yok hangi sistemle ilerlemen gerekiyo kendi kendini şişirme olmadı bi psikolog destegi al iyi gelebilir hastaliğin öldürücü bi hastalik degil anladigim kadariyla ama kronik sinir bozucu bi hastalık
Zaten süründüren bi hastalık haklisin ama bu saate zehir oldu uykum her şeyim her yerim agriyo kuruyor bende iyi olmak istiyorum gerekirse psikoloğa bile gidecegim dediğin gibi yapacak bir şey yok ama. insan korkuyor. yinede agzim da tat bile alamıyorum bir anda böyle olmak. dusunduriyor insanı o yüzden de bu şekilde konuşuyorum 24 senedir yoktu yeni çıktı tuhaf. olani bu
Insan vucudu böyle ne zaman nerde nasil ariza verecegi belli olmuyo hepimize cesit cesit piyango vuruyo sana boylesi denk gelmiş ama sen en verimli şekilde yaşamaya calis üzülme artık rahatla biraz
Teşekkür ederim çok saolun iyi sözlerimiz ve önerileriniz için gerçekten kimse yardım etmedi sizden başka açıklayıcı bir şekil insanım böyle şeyler duymaya ihtiyacı oluyor saolun
Sen sağol :D anlayabiliyorum seni emin ol bu saatte rahatsizligin yuzunden mental olarak bunalmissin belki de kendini zaman zaman yalniz hissediyosun ama hissetme fazla cevrende seni seven sevecek olan insanlar vardir kesinlikle ama dedigim gibi romatolojiye vs diger bolumlere de git peşini birakma bi doktorun soylemedigini baska bi doktor söyler hayat tarzindan memnun degilsen (yatip kalkma saatleri beslenme iş okul vs) degistir hastaligina da iyi gelebilir
Haklisin randevum var zatn bur kaç gün sonra peşini bırakmam kesin olarak yine aynısını duymak istiyorum başka bir doktordan hayatıma çok az dikkat eden biriyim bu sebeple öyle oldu uyumamak stres herseyi belirtisi ve dediğiniz gibi uykuyu düzenlemek en güzeli yiyecek içecek uygun şeyleri yemek araştırıp da bakmam iyi olacak sanırım çevremde pek insanlar yok aslında ailem ve sevgilim var ama onlardandır uzaklaştım bu hastalık yüzünden çözülmeye. Bir şey yoktur belkide hafifler iyi sabahların sağlıklı günlerin olsun diyorum
dikkat et sende kendine sağlıcakla kal
Olabilirsin dedi ama teshis koyamadi mi
Kondu zaten ama geçer mi ki çok kötü uyutmuyor burnumun içi bile kuruyor.
Midem bulanıyor artık çok yoruldum
Şeker hastalığı olabilir yani