Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada zengin bir ailenin çocuğuyum. Babam iş adamı ve ayda 300 bin dolar kazanıyor. Annem memurdur. Hep kolejlerde okudum. Aylık 5000 TL maaşla spor salonuna gidiyorum. Son model bir motosikletim var. 1.95 boyundayım ve 145 kiloyum. Her yaz tatile Antalya'ya giderim. İstanbul'da boğaz ve deniz manzaralı bir evim var. Bende bir şey var, dolayısıyla kaçınılmaz olarak bir ego da var. Türkiye'de erkekler genellikle 60 kilo ağırlığında ve fakirdir. Benim gibi erkekler dikkat çeker. Bu arada zengin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rahat 40 senedir her sene türkiye avrupa dünya genelinde ödüller alan bir vücut geliştirmeciyle fotoğraf çekindim annem dahil tüm kızlar demediğini bırakmadı. Tıknaz duruyor diyen oldu hayvan gibi itici dediler gulyabani dediler küfür ettiler neler neler bu yüzden en güzel fizik bana göre ve tabiki tüm kızlar da aynı düşünür mezoform vücut tipinde atletik ve fit olmaktır gerisi hoş değil. Buda 183,5 olan benim m beden kıyafetlerle harika durmam anlamında. Muhtemelen yarışma planın var saygı duyarım ama kızlar vücut tipini maalesef ki itici bulmakta.
Merhaba ismim doruk öncelikle 6 senedir vücut geliştirme ile ugraşıyorum ve şu anda kilom 145 boyum 1.95 ama dikkat ederseniz kilomu göstermiyorum yaş ta 18 evet yarışma podyum hayalim var hayvan gibi ilaç steroid kullanıyorum ve güçlüyüm çevremdeki insanlar da beni motive ediyor herkül gibisin doruk falan diyorlar bir arkadaş bana doruk gibi adamlar bu iş te çok iyi diyor egomuda birnevi okşuyorlar yani bu arada kız arkadaşım sevgilim var ama? Vücut tipimi seven kızlarda var vücut geliştirme ile ugraşan kızlar seviyor?
O halde başarılar
Bu arada zengin bir ailenin çocuğuyum. Babam iş adamı ve ayda 300 bin dolar kazanıyor. Annem memurdur. Hep kolejlerde okudum. Aylık 7000 TL lik spor salonuna gidiyorum. Son model 10 tane motosikletim var. 1.95 boyundayım ve 145 kiloyum. Her yaz tatile Antalya'ya giderim. İstanbul'da boğaz ve deniz manzaralı bir evim var. Bende bir şey var, dolayısıyla kaçınılmaz olarak bir ego da var. Türkiye'de erkekler genellikle 60 kilo ağırlığında ve fakirdir. Benim gibi erkekler dikkat çeker. Bu arada zengin olduğum görünüşümden mi belli oluyor?
Fazla değil mi ya😶
İlaç kullandıgım için gostermiyorum steoid ve ilaç kullanıyorum dikkat edersen ful kas?
Boyda 1.95 sizce fiziğim nasıl
Korkutucu ahsh
Neden
Tip ve fizik harbiden korkutucumu duruyor
Boy 1.95 ama tipde bence normal?
Yav ondan değil ben 160 ım yanımda bi dev olması korkuturdu nnsjs
Anladım
1.95 uzunda aşırı deği😁😁 2.10 -2.20 insanlar bile var
Böyle bakınca Herkül gibisin maşallah ahah
Orası doğru kilom 145 boyum 1.95 ama dikkat ederseniz kilomu göstermiyorum yaş ta 18 evet yarışma podyum hayalim var hayvan gibi ilaç steroid kullanıyorum ve güçlüyüm çevremdeki insanlar da beni motive ediyor herkül gibisin doruk falan diyorlar bir arkadaş bana doruk gibi adamlar bu iş te çok iyi diyor egomuda birnevi okşuyorlar yani bu arada kız arkadaşım sevgilim var Vücut tipimi seven kızlarda var vücut geliştirme ile ugraşan kızlar seviyor? Sizce çokmu beğenilir fiziğim kızlar tarafından?
Beğenen illaki olur cevabını bildiğin şeyleri sormadan mı :)) burdan da ilgi bekleme bence. Zekana da yatırım yap dorukçum
Yani gözlemledigim kadarıyla çogu kız beğenir diyorsanız benim gibi bir insanı lise mezunuyum zekamın iyi olduğunu biliyorum zaten ciddi bis kas kütlesi var bence 300 kilo deadlift yapıyorum tek kol 40 kilo dambell kaldırabiliyorum iki kol 80 kilo aşırı güçlüyüm anlayacagınız insanların bana tapmasını falan istiyorum bazen
İşte narsistlik kişilik bozukluğu. Şükretmeyi öğrenmelisin, Allah muhafaza bi kazaya bakar vücudun
Evet 300-320 kilo deadlift yaptığımı biliyorum. Türkiye'nin en güçlü adamlarından biriyim. Biraz kendimi önemsemeli miyim?
Aşkım önemse sözüm yokta biraz daha normalleştir bunu
Bu arada zengin bir ailenin çocuğuyum. Babam iş adamı ve ayda 300 bin dolar kazanıyor. Annem memurdur. Hep kolejlerde okudum. Aylık 7000 TL lik spor salonuna gidiyorum. Son model 10 tane motosikletim var. 1.95 boyundayım ve 145 kiloyum. Her yaz tatile Antalya'ya giderim. İstanbul'da boğaz ve deniz manzaralı bir evim var. Bende bir şey var, dolayısıyla kaçınılmaz olarak bir ego da var. Türkiye'de erkekler genellikle 60 kilo ağırlığında ve fakirdir. Benim gibi erkekler dikkat çeker. Bu arada zengin olduğum görünüşümden mi belli oluyor?
Allah'ım ya
Neden bu tepkiyi verdin?
Yav olim egoistin tekisin