Sağlık Kuyruk sokumunda şişlik neden olur? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Arkadaşlar herhangi bir cinsellik şeyim olmadı. Yani bu bayadır var bende ağrısı sızısı yok ama yani orası şiş. Neden olabilir? Basur diyorlarda öyle değil yani iltihap yok acı yok ağrı yok Güncellemeler+1 yıl İnternet diyor Kuyruk sokumunda şişlik neden olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Çirkin_Kral16 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 87% +1 yıl Kuyruk sokumunda ağrı ve şişlik aynı anda yer alıyorsa, akla ilk gelen hastalık, tıp dilinde pilonidal sinüs denilen kıl dönmesi rahatsızlığıdır. 0 0 Yorumla
Atesyesil1 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl belki dogustandır veya bi yerr vurmussunfur farkında olmadan sismistir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yok bir suredir var bir yerede vurmadım hatırlamıyorum yani Yorumla Atesyesil1 +1 yıl Belkide kemik yapın öyledir takılacak bisey değil Yorumla Bosislerbos +1 yıl Yağ bezesi olabilirr Yorumla
Vurgunb Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Kıl dönmesi başlangıcını güçlü ihtimal olarak görüyorum 0 0 Yorumla
gilyaa0653 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Kıl dönmesi olabilir mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ağrı yok Yorumla gilyaa0653 +1 yıl Batma olur zaten Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl O zaten normal değil mi, leğen kemiğinin parçası 0 43 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ki cinsellikte şişmez zaten 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ay yok iki pop arasi kemik değil Yorumla Soran +1 yıl Ay ne bileyim ben Yorumla Soran +1 yıl Popomun kenarı şiş yani kedi patisi kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ağrı ve sızı olmaz, çünkü o kemik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Poponun kenarı mı Yorumla Soran +1 yıl Kemik değil biliyorum vücuttaki kenikleri 🍑 bak bunun kenarı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya hahaha tasvir ediyor bir de, anladım popon 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun süre üstünde mi kaldın Yorumla Soran +1 yıl Sinir bozmaya başladı ya epilasyona gidiyorum kadın dedi senin buran şiş bi baktır doktora varlığını bile unutmuştum onun Yorumla Soran +1 yıl Neyin üstünde mi kaldım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Poponun poponun Yorumla Soran +1 yıl Ya üstüne otursam şişmezki popo arası kenarı birazcıkta Yorumla Soran +1 yıl Şişik yumru gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deliğe yakın kısımda mı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İltihap kapmış olabilir, bi ara bende de olmuştu Yorumla Soran +1 yıl Ama ağrı yok ki ve bayadır var bu şey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kendiliğinden geçmişti biraz sürse de ama soğuk suyla ovuyordum orayı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zamandır var Yorumla Soran +1 yıl Ya ben ocak ayında farkettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ocaktan beri şiş mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç azalmadı mı Yorumla Soran +1 yıl Ocaktan beri aynı konumda galiba açıpta bakamıyorum ki adam akıllı şiş ama yani Yorumla Soran +1 yıl Ay baktım ameliyatla gider diyorlar ne be bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elinle yoklayınca sert mi Yorumla Soran +1 yıl Hayır yumusak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman yağ bezesidir ya, korkmaa Yorumla Soran +1 yıl Kulak memesi gibi lsjfwlskwkdlnale tövbe ya Yorumla Soran +1 yıl Yani benim kulak memem yumuşak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya gsgsgsgs hamur yoğuruyor sankii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Herkesin memesi yumuşak değil mi zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kulak memesi yani hahdhsh Yorumla Soran +1 yıl Şxçxöcşsödldlwlsşls ne bileyim kulak memesininde serti vardır belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha yok yok hsggd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Delikten girip, nasıl kulak memesi tartışmasına geçtik ya hahdhd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Delikten girdik dedim de yanlış anlaşılmasın hgagdgd Yorumla Soran +1 yıl Aay tövbee cöçdföslkdşsle bu muhabbet her yere gider aman aman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya bak yanarız, genciz kan başka yerlere gider falan hahshs Yorumla Soran +1 yıl Yook yok gitmesin bana müsadeee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence dee uslu durmazsan iki şişlik olur hdhsd Yorumla Soran +1 yıl Bel altı vurdunda ben anlamadım be Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse boş ver kaç kurtar kendini ben kötü oldumm Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Detaylı muayene ol 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. Geçmiş olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kuyruk sokumunda ağrı ve şişlik aynı anda yer alıyorsa, akla ilk gelen hastalık, tıp dilinde pilonidal sinüs denilen kıl dönmesi rahatsızlığıdır.
belki dogustandır veya bi yerr vurmussunfur farkında olmadan sismistir
Yok bir suredir var bir yerede vurmadım hatırlamıyorum yani
Belkide kemik yapın öyledir takılacak bisey değil
Yağ bezesi olabilirr
Kıl dönmesi başlangıcını güçlü ihtimal olarak görüyorum
Kıl dönmesi olabilir mi
Ağrı yok
Batma olur zaten
kıl dönmesi başlangıcı olmasın
O zaten normal değil mi, leğen kemiğinin parçası
Ki cinsellikte şişmez zaten 😂
Ay yok iki pop arasi kemik değil
Ay ne bileyim ben
Popomun kenarı şiş yani kedi patisi kadar
Ağrı ve sızı olmaz, çünkü o kemik
Poponun kenarı mı
Kemik değil biliyorum vücuttaki kenikleri 🍑 bak bunun kenarı
Ya hahaha tasvir ediyor bir de, anladım popon 😂
Uzun süre üstünde mi kaldın
Sinir bozmaya başladı ya epilasyona gidiyorum kadın dedi senin buran şiş bi baktır doktora varlığını bile unutmuştum onun
Neyin üstünde mi kaldım
Poponun poponun
Ya üstüne otursam şişmezki popo arası kenarı birazcıkta
Şişik yumru gibi
Deliğe yakın kısımda mı
Evet
İltihap kapmış olabilir, bi ara bende de olmuştu
Ama ağrı yok ki ve bayadır var bu şey
Kendiliğinden geçmişti biraz sürse de ama soğuk suyla ovuyordum orayı
Ne zamandır var
Ya ben ocak ayında farkettim
Ocaktan beri şiş mi