Güncellemeler
+1 yıl
Thank youuu sence starbucksa gitmeli miyim spwmdmdmdmdmd ama awm de başka bişey yok yaa orası boş diye oraya götüreceğim 29 Ekim çok kalabalık olur her yer değirmen mado falan varda onlar iyi değil ya oturmak istemiyorum kahveyi alıp rahat dolaşmak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çok kalabalık olur çocuk zaten kahve içelim diye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşırı stresten dolayı olduğunu düşünüyorum. Bir ihtimal aşırı klimaya maruz kalıyorsanda olabilir ama stres büyük ihtimal
Valla canım 6 gündür geçmiyo doktorda dedi acildeki Mr normal Mr farklı diye aslında ilk gittiğim doktor bişey demedi onla alakalı Mr baktı dedi bişey yok rahatlamıştım ama Sağlık ocağındaki doktor öyle diyince yeniden Mr çektirmesi oldu böyle şu an çok kötü yatamıyorum resmen uyuşukluktan sinir sıkışması veya tıkanma olabilir diye korkuyorum felç falan durumlar olur diye korkudan da uyuyamıyorum ama bu tıkanma veya damar sıkışması gibi durumlar nasıl acildeki Mr da çıkmaz anlamıyorum
Canım demekki düşündüğün gibi değil. Stresten oluyor ve kendini böyle imkansız bir şeyi düşünerek daha çok strese sokuyorsun :) sakinnleeş nefes al relaakkkss
Kxğwmdmsöödm bi relax olamadık be galiba 6 gündür geçmiyor ya ondan öyle oldum ben aşkında stres yapmıyorum ama farketmeden de yapıyor olabilirim belki şu an evdeyim full bide ben mezuna bıraktım ve ders çalışıyorum yani korkuyu geçtim aslınds uyuşlukluk rahatsız ediyo ondan yatamıyorum boynumda baya ağrıyordu geçti bu gece biraz ama yeniden bi hem boyun hem beyin Mr çektirmek gerek
Yine git ama sen sorun etmiyorum dediğin birleri sorun ediyorsun aslında ve bu sanki sana normalmiş gibi geliyor :) bu yüzden az bi rahatlasan azaldığını hissedeceksin
Gece kötü oluyo baya yaaa ilk defa oldu valla bi geçmiyo diye insna endişe ediyo yaniiii
Haklısında kafanı dağıt başka birşeye odaklan biraz
Gündüz odaklanıyorsun da gece mecbur yatman lazım gece işte bişeyler olıyo ksğwkdmsmmdmccmc
Shdhdhd masaj yap koyun say fndnns
Masaj yapıyom hep zaten yav sşwmdmmdmdm kafa uyuşukluğuna fayda etmiyor ayol koyun saymak ne ya benim manita diyo koyun say psğwmdmsmmdmd
Ahahha manitan dikkatini başka yerlere çeksin hazır gece vakti o daha mantıklı ve güzel olur fjhdjdjdj
Uyuyor ya o işe gidiyor
Aslında mutluydum takacak bişey yokta ilk defa buluşcam bu hafta sşskmdmmmdmd
Bilemedim ki şimdi onsuzda zor olur aahaa
Oo daha yenisiniz o halde
Yaa evet yeniyizzzzz aslında daha eskiden de konuştukta yeniden yazdı 1 aydır zaten konuşuyoruz
Buluşun 2 3 hafta sinirin stresin kalmaz :D
İstanbuldayım Sakarya’da aslında çokta uzak değil zaten gelince gelirsin hafta sonu anca hafta sonu gelir zaten işe gittiği için İstanbul’da da olsa hafta sonu buluşurduk yine bende sınava çalıştığım için evde
Hmmm hadi bakalım aşkında başarılar diliyorum sanaaa 😘😘😘😘
Sahile götür belki el ele tutuşursunuz :)
Ay ben soruyu güncelliyorum mal gibi aq sşwldmmsmdmc neyse gözüküyordur yine
Kuytu köşeye çek o zaman 🙃
Farkettim sorun yok :D
Osğwmxmsmdmmd sonra başka yere gidip gezeriz belki de çocuk kahve içelim diyince ondan dedim Starbucks rahatta boykot ediyorlar onu slwmdmsmdmxmx
Bilmiyorum Türkiye’de şu an neler oluyor maalesef haha
Lsşwmxmxmmx çoğu yerde öyle aslınds Filistin olayından dolayı İsrail’i destekliyor diye starbucks galiba
Nerede yaşıyorsun
Katar da yaşıyorum
Hee sen de daha nerelerdesin sşsmdmxmmxmc
Ülkenizin kıymetini bilin hdhjs Türk kızlarını özledim be nfjdjjsjs
Valla şu an bişey düşünemem manita falan yine onla konuşunca rahatlıyorum ama 6 gündür yatamamaktan kendimi düşünüyorum sadece şakanxmxmmcmc
Özşaöxmxmmxmx vayyy özledin demekkk valla biz de tam 29 ekimde buluşıypz aq
Büyük ihtimalle 1 saate sızarsın gece yarısı oldu çünkü
Dur bekle sşmdmdmcmc
Uygulama mesaj atmama izin vermiyor ahahahha
Benimde izin vermiyor la henüz o seviyede değilmişim püüü lslwmdmdmdmmd
Yatmam gerekiyor lan ben kaç haftadır bu arada gece uykusu almadım gündüz yatıyorum ondan da kötü oluyorum kulaklık falan çok takıyorum bide
Çapımız yetmiyor özelden konuşmaya fnsnns
Ama şu an işte kafa uyuşmadan ve boyun ağrısından yatamıyorum bi yaaa yoksa uyurum valla uyumak istiyorum artık zaten korkum ayrı ne evhamlıyım beeee sşwkdmsmdmmcmc
Aynen git yat uykunu düzene sok ne o öyle başı boş gibi :D
Valla başı boş gibi olduk yatacam yatmasına da uyuyamıyorum yaaa ağlamak istiyorum kslwmdmmdmdmd
Aç güzel bir kısa aşk dizisi izle uyu :D
Slşsmdmdmdmdm saat olmuş yine 3 geberdik yav ben bi yatmaya çalışayım vallahi 6 gündür çekiyorum ya geçsin istiyorum yarın giderim inş hastaneye
Gidince banada haber ver hadi iyi geceler 😴
Tamam haber veririm iyii gecelerrrrr
3 ay geçmiş ama 😂😂gittin mi saydıkların şu an bende var çok merak ettim sonucu
Sizin geçti mi acaba
Bi doktora görün
Komple oku zaten gittim de
Ilac al
Kafa Uyuşması için ilaçlar var mdır ama sonuçta doktora sormadan da alınmaz Mr gittim ama acilde gittim aile hekimi diyo acildeki Mr ve normal Mr farklıdır acilde basit bakarlar acil bir şey veya kanama var mı diye gittiğim nöroloji doktoru öyle bişey demedi ama baktı mra bişey yok dedi stresten belki olur senin yaşındakiler dedi boynumda ağrıyordu aynı zaman da boyun mrı vermişti bana acildeki mrımda bşşey çıkmamıştı zaten difüzyon Mr aslında her şeyi gösterir nasıl basit Mr anlamadım her şeyi göstermez diyor
Şimdi bidaha gidip yine mi beyin Mr çektircem yavvv adam da boyun Mr geldi 24 aralığa verdi o zamana kadar ohooo
doktora görün
Gittim de boyun Mr vardı 24 aralığa vermişler babam da arkadaşım orada çalışıyor gelcek haftaya dedi erkene alır falan ondan aynı anda hem boyun hem beyin çektiririm dedim de ondan yoksa özele falan gidip direkt şey yapmak istiyorum duramıyorum uyuşuyo 6 gündür
psikoleji dende olur düşünme fazla baska seylere odaklan
Tamammmm valla bişey olur diye korkuyorum sadece yoksa düşünmüyorum da fazla bişey