Baş uyuşması ve boyun ağrısı?

Arkadaşlar başım ağrıyordu normal bir ağrı ama sonra geçti zaten yanında uyuşukluk vardı 6. gün oldu bugün acilde Mr gittim bişey yok dedi nörolojiye gittim baktı acildeki mra bişey yok falan dedi stresten olmuştur belki dedi boyun ağrımda olmaya başladı sonra ama ilk defa olmadı boyun ağrısı zaten oluyordu bazen ama böyle uyuşma ilk defa oluyor boyun Mr çektir dedi ama 24 Aralık verdiler randevu onu bekleyemem Sağlık ocağına gittim kan verdim her şey normal sadece kolestrol bi tık düşük çok az oda oradaki doktora sordum dedi ki acildeki beyin mrı her şey gözükmez sadece acil bişey veya kanama var mı diye bakarlar normal beyin Mr ile farklıymış yeniden gidip beyin ve boyun mrı çektirmem gerek yani şu an başım hala uyuşuyor sert biraz böyle doluluk hissediyorum boynum bu gece geçti gibi ama kafam rahatsız ediyo öyle pek bi ağrı da yok aslında ama uyuşukluk geçmiyor anlamadım gitti korkuyorum aynı zaman da bir yandan da uyuşlukluk uyutmuyor yarın bi özele gidebilirim sadece babamın tanıdığı var randevuyu erkene alırız gelsin falan dediği için özele götürmedi ama yarın söyleyeceğim artık onu bekleyemem gece yatamıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Thank youuu sence starbucksa gitmeli miyim spwmdmdmdmdmd ama awm de başka bişey yok yaa orası boş diye oraya götüreceğim 29 Ekim çok kalabalık olur her yer değirmen mado falan varda onlar iyi değil ya oturmak istemiyorum kahveyi alıp rahat dolaşmak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çok kalabalık olur çocuk zaten kahve içelim diye
Baş uyuşması ve boyun ağrısı?