Merhaba Arkadaşlar Sizce Ne Yapmalıyım 😭 ?

Ben 5 ay önce panik atak yaşadım ölüyorum diye doktora gitttiğimi hatırlıyorum 😔 kalp krizi geçiriyorum sanmıştım ama değerler normaldi sonrasında küçük çaplı ataklar yaşadım ölecem korkusu ortamda yabancılaşma aşırı duyarlılık vs 2 aydır çok yoğun ataklar yaşıyorum. Bebeğimde var ilaç kullanamıyorum 4 seans psikoloğa gittim ama fayda etmedi eşim bıraktırdı sonrasında sol kol ve göğüs ağrılarım olduğu için ben kalbimde bir şey var diye Kardiyolojiue gittim kalbimde bir şey çıkmadı EKG Çekildi temiz kalbime detaylı ultrason ile baktı temiz çıktı troidler kan tahlileri her şey temizdi bi kaç defa acillik oldum yine her şey yolundaydi hiçbir sıkıntım çıkmadı. Ama sürekli atak yaşıyorm kalbime ağrı giriyor kalp krizi geçiriyorum diye korkuyorum ağlıyorum resmen ölüyorum sanıyorum 😭 eşimin yanında bı kaç defa atak yaşadım oflayip pufladiği için öyle bir şey bile. olsa ona yansitmamaya başladım çünkü sürekli ben atak yasarken beni sakinleştirmek yerine bağırıp çağırip kavga çıkartıyor du ailem yok hepsi bize çok uzak başka bir sehirdeyiz görev yapıyor eşim burada. Neyse bugün çok yoğun bir atak yaşadım eşimi aradım yanlız olduğum için dedimki ben çok kötüyüm elim ayağım titriyor kalbim ağrıyor kendimi hiç iyi hissetmiyorum dedim ee ben napayım dedi 😭 hüngür hüngür ağlıyorum telefonda yapacak bir şey yok diyor bı çözüm bulacam dedim psikoga gidecem tekrar dedin hayır diyor buldum bı psikolog uzman kendisi dedim ona gidelim diğeri hem 450 TL idi ucuzdu hicbirsey yapmıyordu bu uzman buna gidelim dedim çünkü psikiyatri bana ya ilaç kullanacaksın ya da psikoloğa gideceksin ya da kendine bir uğraş bulacaksın bağ bahçe toprak ile ilgilen dedi ilaç kullanamıyorum bebeğim emdiği için bırakmıyor çünkü ailemin yanına göndermiyor köye psikoloğa götürmüyo 😭 bana sık kafana kurtul diyor. Dedim EMDR TERAPİSİ varmış bide onu deneyelim dedim belki iyi gelir dedim telefonda bana sövüp saydı suratıma kapatti 😭😭 beni çok yanlız bırakıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bilemediğim bir şehire onun için gelmişim 😔 onuzn yaptığına bakın bebeğim doğduğundan beri yapayanlizim 😭
Merhaba Arkadaşlar Sizce Ne Yapmalıyım 😭 ?