Dün akşamdan beri midem bulanıyor 🤢 kusmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü hiç sevmiyorum kusmayı 🤢🥺neden olduğunu da bilmiyorum, neden midem bulanıyor bilmiyorum 🤢🥺

Dün akşamdan beri midem bulanıyor 🤢 kusmamak için zor tutuyorum kendimi çünkü hiç sevmiyorum kusmayı 🤢🥺neden olduğunu da bilmiyorum, neden midem bulanıyor bilmiyorum 🤢🥺
Muhtemelen bir şey de yiyemiyorsundur. Bende de migren atağı olduğunda bu durum başıma geliyor. Takviye için hastaneye gidip bir serum tedavisi alsan düzelirsin diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.
Sağol 🥺
Yemek yiyorum iştahsızlık yok 🥺hastaneyi sevmiyorum ya 🥺🥺
Cevap
3Cevap
geçmiş olsun bence acilen doktora git geçmiyorsa. bunun dışında bol bol su iç ve meyve tüket..
Sağol 🥺😊
Hımmmmmmm anladım ama hastaneyi sevmiyorum ya 🥺
2. yi deniycem teşekkürler 😊
Bulantinizi engellemeyin. Vücut temizlenmek için atım gerçekleştirmek zorunda. Kustuktan sonra iyileşme başlar.
Geçmiş olsun.
Sağol biliyorum kusunca rahatlarım ama hiç sevmiyorum ya 🥺🥺
Kusmayı kimse sevmez ki. Ben de burnumdan kusuyorum dehşet zorlayıcı benim için ancak iyileşmek istiyorsak mecburuz.
Hımmmmmmm anladım tamam 🥺🥺
Dinlen bol bol üşüttün dimi sen bi çorba iç iyi gelir midene nane limon bide
Tamammmm 👍 olabilir 🥺💛
Timammm denerim teşekkürler 😊💛🥰
Geçmiş olsun :) koştuktan sonra bol limonlu tavuk çorbası öneririm ^^
Sağol. Teşekkürler çok severim tavuk çorbasını 😍😋🍲
Evet ben de çok leziz oluyor özellikle mide bulantısına ve üşütmeye çok iyi geliyor 🥰
Hihi güzel tamam deniycem🥰
Çakra meditasyonu yap solar ve kök cakran muhtemelen zarar görmüş mide sorunlarına sebep olur ben yaptığımdan beri düzeldi yeme sorunum da midemde
Hımmmmmmm anladım teşekkürler 😊
Hamilesin hayırlı olsun
Yok ya 😅😂😂
Hiç ilişkiye girmedim ki 😂😂
Bir acile git serum taktir iyi olur
Hımmmmmmm hastaneyi sevmiyorum ya 🥺
İyi o zaman bekle fenalaşınca kıvrandığında gidersin ışınlanmayı bulursun bak iyi olur
Yaaaaaaa 😅😅😂👁️👄👁️
Gitmek istemiyorum 👁️👄👁️
yediğin bir şey dokunmuştur
Olabilir ama dünden beri var aynı şeyi hep yemiyorum ki 🥺🤔
Yarım limon sık az bişey şeker karıştır iç
Hımmmmmmm tamam teşekkürler 😊
Tuzlu çubuk ye
Tamam teşekkürler 💛
Reflunmu var
Hımmmmmmm bilmiyorum 🥺
Olabilir reflü bana da bi kere öyle oldu
🥺🥺