Arkadaşlar, öncelikle bu soruyu defalarca sorduğum için kusura bakmayın ama nedense içime dert oluyor.3 ay önce bacağımda bıçak yarası oluştu. Doktora gittim ve bana yaranın kusacağını bunu sonucunda bir oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi ve beyaz bir leke kalacak dedi. Ağustosun 2 siden beri sağ taraftaki halde. İki fotoğraf arasına bakılınca arada büyüklük farkı var mı? Yara 3 ay sonra beyaz leke halini alır mı? Sağ taraf son hali.
Merhaba iyi akşamlar rahatsız etmiyorum inşallah size bir soru sorabilir miyim? Ben yara izi kremi almasam bile bu iz ne kadar sürede beyaza döner? Doktor bana oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi. Yara 3 aydır bu halde.3 ay da tam beyaz renge veya rengi açılır mı?
Ya bıçak yarası olduğu için biraz korkuyorum. Bu yara da artık ağrı falan olma dimi? İlk olduğu zaman ise beyaz şeyler gözüküyordu ettiydi herhalde bende tam bilmiyorum.
Yav bilmiyorum bir uzun mesele yüzünden kavgayı ayırayım derken yedik bıçağı. Ailemin görmesini istemiyorum çünkü hem kızarlar hem de üzülürler. Yani krem olmasa bile düzelir bu yara öyle mi?
Yok ben dersimi aldım zaten. İnsan her hatasından bir ders alır. O kişiler ile de muhabbeti kestim. Kesin olarak beyaza dönecek demi? Bu renkte kalmaz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Küçülmüş izi kalmış o iz de yakında kaybolur sürekli bakarsan düzelmez unut bakma
Niye ya sürekli bakmam la düzelmez ne alaka. Sizin önceden böyle bir bir yaranız var mıydı
Baktıkça kafaya takacaksin.. ondan dedim.. yara izi kremi alin duzenli kullanin
Ne tavsiye edersiniz
Eczanede yara izi kremi derseniz size uygun olani verirler
Anladım çok saolsun teşekkür ederim
Rica ederim
Merhaba iyi akşamlar rahatsız etmiyorum inşallah size bir soru sorabilir miyim? Ben yara izi kremi almasam bile bu iz ne kadar sürede beyaza döner? Doktor bana oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi. Yara 3 aydır bu halde.3 ay da tam beyaz renge veya rengi açılır mı?
Geçer merak etme.. çok derin bi yara izi yok cildin onu düzeltcek
Ya bıçak yarası olduğu için biraz korkuyorum. Bu yara da artık ağrı falan olma dimi? İlk olduğu zaman ise beyaz şeyler gözüküyordu ettiydi herhalde bende tam bilmiyorum.
Çok şükür ki bacak.. ya yüzünde ya da kolunda olsaydı.. daha ağrı sızı olmaz.. izi küçülmüş rengi zaman içinde düzelir
Krem kullanmasam bile düzelir. Peki bıçak yarası olduğu fazla belli oluyor mu?
Hayır yanık izi gibi.. krem kullan ama
Krem kullanmasam bir şey olur mu? Hani yara beyaza dönmez mi? Doktor krem falan dememişti de bana o yüzden
Siz de anksiyete yok dimi
Niye ki
Çok evhamlisin
Yav bilmiyorum bir uzun mesele yüzünden kavgayı ayırayım derken yedik bıçağı. Ailemin görmesini istemiyorum çünkü hem kızarlar hem de üzülürler. Yani krem olmasa bile düzelir bu yara öyle mi?
şu an bu yara bıçak yarasi demezsen kimse anlamaz.. kavga falanda ayirma sen karışma düzelir merak etme
Yok ben dersimi aldım zaten. İnsan her hatasından bir ders alır. O kişiler ile de muhabbeti kestim. Kesin olarak beyaza dönecek demi? Bu renkte kalmaz.
Ağlıcam🙄nolur sal beni.. döner 3 ay sonra güncelle soruyu
Kusura bakmayın sizi yordugumun için. Akşam akşam soruları mı yanıtlandınız. İyi akşamlar tekrardan hem kusura bakmayın hem de teşekkür ederim
Önemli değil rica ederim geçmiş olsun