Gündüz gizliden sormuştum ama pek bi cevap gelmediği için tekrardan soruyorum lütfen bilgisi olan cevaplasın?

Birkaç gündür gözümün önünde uçuşan cisimler var. Zaten eskiden de sabahları olan bu durum birdenbire artmaya başladı. Doktora git diyecek olursanız da dün gittim ve retinama baktırdım ama herhangi bir sorun yok dedi bana
Bu durumu doktora söylediğimde ise sivilce ilacı kullandığım için vücudumun kurumasına bağlı olarak göz içindeki sıvının da kuruduğunu söyleyip bu durumun artmış olabileceğini söyledi
Gerçekten de bu ilacı kullandığım günden beri gözlerim çok kurumaya başladı ve sebebinin bu olduğunu düşünüyorum internette araştırdığımda ise çözümünün lazer ameliyatı olduğunu söyledim ama şu an çok ağır bir vaka olduğumu düşünmüyorum sizler bu durumu hiç yaşadınız mı çünkü ben psikolojik olarak çok etkileniyorum nereye baksam oraya geliyorlar gündüzleyin dışarı çıkmak dışarıya bakmak kabus oldu akşamları biraz olsun azalıyor lütfen içimi rahatlatın yiyebileceğim herhangi bir besin gözüme iyi gelebilir mi?
Gündüz gizliden sormuştum ama pek bi cevap gelmediği için tekrardan soruyorum lütfen bilgisi olan cevaplasın?