Sağlık Saçımı boyattım bu koyuluk ne zaman geçer? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Kaç yıkama sonra geçer koyu kahveye boyattım kuaför bu koyulukta kalmicak dedi Saçımı boyattım bu koyuluk ne zaman geçer? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Bir kaç gün sonra rengi oturur ve daha doğal görünüm alır. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Sağolun Yorumla
Aelirenn Takip Et Yoda Yaş: 96 , eic 100% +1 yıl Yıkadıkça ve boyadıkça rengi oturur. Şu an herhangi boya uygulaması yapma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her yıkamada azalır zaman lazım 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Kahveye dönücek dedi kuaför yikadikca zaten Yorumla Soran +1 yıl Buda cidden koyu geldi ama kendi saçım buna yakındı zaten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İlk boyatmada öyle oluyor Yorumla Soran +1 yıl Evet ben ne zaman yikiyim sence bunu kaç gün sonra diyolarki hemen yıkanmamali boya otursun diye kuaförde yikadikca oturur dedi yıkayabilirsin dedi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 gün iyidir bence. Yorumla Soran +1 yıl Tamam öyle yapıyım Yorumla Soran +1 yıl Sağol ❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 🌸 Yorumla
Kollede Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl En geç 2 haftada geçer 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kahveye dönücek dedi kuaför yikadikca zaten bi kaç gün ben boyamiyimmi otursun dimi boya iyice Yorumla Soran +1 yıl Yıkamiyim dimi olucakti Yorumla Kollede +1 yıl 2 gün yıkama tam otursun rengi Yorumla Soran +1 yıl Evet öyle yapıcam Yorumla
OğuZzerss_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Kesersen geçer 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Üf git surdan Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl 2-3 kere duş al azalır aşko Yorumla Soran +1 yıl Aşko sensin Yorumla Soran +1 yıl M*l. Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Klasik ergen Yorumla Soran +1 yıl Aşko diyen birimi söylüyor bunu hshshs Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Boş yaptın aşko Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bir kaç gün sonra rengi oturur ve daha doğal görünüm alır.
Sağolun
Yıkadıkça ve boyadıkça rengi oturur. Şu an herhangi boya uygulaması yapma
Her yıkamada azalır zaman lazım
Kahveye dönücek dedi kuaför yikadikca zaten
Buda cidden koyu geldi ama kendi saçım buna yakındı zaten
İlk boyatmada öyle oluyor
Evet ben ne zaman yikiyim sence bunu kaç gün sonra diyolarki hemen yıkanmamali boya otursun diye kuaförde yikadikca oturur dedi yıkayabilirsin dedi
2 gün iyidir bence.
Tamam öyle yapıyım
Sağol ❤️
Rica ederim 🌸
En geç 2 haftada geçer
Kahveye dönücek dedi kuaför yikadikca zaten bi kaç gün ben boyamiyimmi otursun dimi boya iyice
Yıkamiyim dimi olucakti
2 gün yıkama tam otursun rengi
Evet öyle yapıcam
Kesersen geçer
Üf git surdan
2-3 kere duş al azalır aşko
Aşko sensin
M*l.
Klasik ergen
Aşko diyen birimi söylüyor bunu hshshs
Boş yaptın aşko
İnstegramın ne