Güncellemeler
+1 yıl
Abi sende bıcırık mıcırık övüyor musun gömüyor musun
Güncellemeler
+1 yıl
Ya üstün körü üç beş bir şey biliyorum ondan burada olan varsa daha iyi olur diye sordum 2-10 canım kadar uzatıyormus sanırım, biraz zahmetli ağrılı geçiyormuş sonraki süreç bir de ihtimali yüzde kaç bilmiyorum ama yürüyememe gibi durumlar açısından sorun arz edebiliyormuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Senin ne işin olur ki boy uzatma ameliyatıyla?
Nie ben prokaryatmıyım
Kadınsın kadın.
Ee yanii
Eee yanisi şu. Senin boyla bir işin yok
Nie abi ajjdlwlamamlzöxçzşslxööxçsözmxkxl kısalık /uzunluk erkek cinsine ozel Bir durum mu
Evet aynen öyle.
Tobeestafurullah
Bu ne saçma yorum ya. Kısa boy kadınlarda da güzel durmaz sadece erkeklerde değil.
Hayırdır inşallah.
@Gece__Meleği gayet de güzel durur kadında boyun bir önemi yok. Eğer öyle olsaydı 190lık heriflerin yanında 150lik bıcırıklar olmazdı
190’lıklar uzun kız bulamadığı için 150’liklerle çıkıyor. Gerçekçi olmak gerekirse hiç güzel durmuyor. Ben de kısa boyluyum ama güzel durduğunu söylemem.
@Gece__Meleği gayet de güzel valla yeter ki güzel ol ve fiziğin de seksi olsun
Kacısın?
Bana mı dedin kaçsın diye
Gece meleğine, ama seninki de olur sen kaçsın
175 kilo 75 kaslı
Uzun boy kadar güzel olmuyo maalesef:(
1.55 sen?
@Gece__Meleği gayet de taş oluyor valla fiziği kum saati ve yüzü de güzelse
1.53 🥲
@Benherra ameliyat işe yarıyorsa ben de olmayı düşünebilirim aslında. Sen hiç araştırdın mı?
Ohh minnak bunlar minnak... Lokmalık çerezler valla 😀😂😃😄
Ya 1.60-163 falan normal mesela çok uzun değil ama idare eder seviyede yine geceyi anlayabiliyorum ben oda beni anlıyor biz bayağı aşağıda kalıyoruz ve insanlar ne derse desin o görüntü hoşumuza gitmiyor ben sırf bu yüzden hoşlandığım çocuklara bile açılamadım, çok uzun bir süredir de en büyük özgüvensizlik kaynağım denebilir.
Ben de seni anlıyorum. Çok haklısın.
Kızlar rus doktor illizarovun bulduğu tekniktir. Sadece alt bacak uzar yatarak geçen 6 aylık zorlu acılı bir süreçtir ve de çok risklidir. Sakat kalma ihtimali de vardır hatta bacaksız
6 ay yatakta olunacağını Şu an ogrendim hic oyle bir yoruma vs denk gelmemistm
Tabi günde yarım milimetre uzayacsksın ve de sadece kaval kemiği yani alt bacak. Hem orantısız bir bacak yapın olacak hem de bacağına saplanan çivilerin izleri hep kalacak. Ayrıca dışarıdan çiviler kemiğe sabitlendiği için sürekli enfeksiyon riski var.
@Benherra doğru olup olmadığı belli değil yatalak edeceğinin. Ben iz kaldığını biliyorum başka da bir şey bilmiyorum. Onu da bu işi yapan biriyle yapılmış röportajda okumuştum.
İz kaldığını senden öğrendim baya bariz büyük bir şey mi acaba fondöten falan kapanır heralde jsşsöxmkslskx
@Gece__Meleği Türkiye'de tibbi zorunluluk harici yapılması yasak. Ancak rusya gibi bir yerde yaptırabilirsin. Bu da büyük risk. İnanın böyle çok daha kadınsı ve çekicisiniz küçük hanımlar
Ya olan kişilerde görmüştüm YouTube falan görüntü o kadar da sırıtmıyor sadece sakat kalma ihtimali sıkıntı bir de bayağı uçuk meblalar
Tamam da ne gerek var? Onun yerine git göğsünü büyült dudaklarını doldurt kalçanı büyült. Para harcayacaksan bunlara harca
Ya mesele estetik olup daha çekiciliği güzel görünme meselesi değil bu öyle bir şey değil işte dudaklarım normal beni etkilemiyor ama bu bir özgüvensizlik oluşturuyor çünkü normal değil sürekli sırıtıyor ve hiç hos bir görüntü değil Şu an suyunu cıkardılar millet pickmelik sanıyor ama öyle bir şey değil aynaya baktığında iyi hissetmiyorsun bunu yaşamayan bilmez 🤷♂️
İnan bana boşuna
Anket acıcam simdi kısa kızlar mı uzun kızlar mı die ahxksçmxözöxö
Değiliz. Bir Türk erkeği olarak buna karar verecek durumda değilsin. Türk erkekleri genelde güzelden anlamaz. Dudaklarını, memelerini doldurt demişsin kıza ama dolgunsa neden doldursun? Çok saçmalıyosun ve sapıkça konuşuyorsun. Gerçekçi olmak gerekirse kısa boy güzel durmuyor.
Kısa kızları onlara hükmedebileceğinizi düşündüğünüzden dolayı seviyosunuz bunu herkes biliyor.
Daha güzel bulduğunuz için değil daha itaatkar ve hükmetmesi kolah gördüğünüz için, kendinizi üstte hissetmek için
@Gece__Meleği alakası yok. Böyle bir şey aklımdan bile geçmedi hiç. Hatta kızın boyu umurumda bile olmaz
Basbaya umurunda. Habire kısa olmayı övüyorsun ve sapıkça konuşuyosun. Yazmazsan sevinirim. İyi geceler.
@Gece__Meleği ahh bu genç kızlar ve takıntıları. Ne desen boştur. Peki sana da.
10cm uzuyor ama yürürken bacaklar ağrıyor arkadaşım yaptırdı
Kactı kac oldu
O agrı kalıcımı hep gecici degil mi
50 bin dolar ama yurt dışında burdaki fiyatları bilmiyorum
Kalıcı değil ağrılar zamanla geçtiğini söyledi
İyiymis o zaman
17 yaşında oldum 165->175 uzadım şimdi 19 yaşındayım ve yqklaşık bir hafta sonra 2. Defa bu ameliyatı olup 2 ay sonra 181 olacağım
Türkiyede mi oldun süreç nasıldı çok ağrın ya da yürümene sıkıntı oldu mu?
Türkiyede oldum. Herkes farklı olduğundan benim için sürecin nasıl geçtiği senin için bir kıstas olmasın. Çok acılı zamanlarım oldu, bir süre yürürken bıçağın saplanması gibi acı geldiğini hatırlıyorum başka bir zaman diz kapağımdan yüksek bir acı geldiğini hatırlıyorum ancak sürecin geneline bakarsak acıyı 6,7/10 olarak puanlarım. Hareketsiz ve yatarkenki acılar ilk 2 hafta yoğundu sonradan azalmaya başlayıp sürecin son2 haftasında tekrar arttı.
Kısacası paran varsa kesinlikle olmanı tavsiye ederim. Boy kadında erkekteki kadar olmasa da yine önemli.
Ameliyat izleri kalıyor mu peki
bende olmayı düşünüyorum bir kaç seneye
Kactı abi senin
170
Onda bir sey yok abi kızların 190 olmayan erkek erkek degil vs seylerine bakma benim gibi yer cücleri kendine bakmadan soyuluyor 1.60 vs deseydin anlardım o baya sorun arz eder ama 170 birsey göremiyorum degmez tabi daha iyi hissedersin orası ayrı
yok güzel kardeşim kızların düşüncesi umrumda değil ben kendimi gayet beğeniyorum sırf değişiklik olsun diye düşünüyorum 😄
o boy takıntılı basit kızlar uzak olsun benden zaten
Anladım abi
Tehlikeliymiş
162 yim 170 olmak istiyorum işe yarar mı
Para vermem
Ben veririm hslzözmxösşzkkz
Kaç cm
1.53 🥲
Zenginsen 3 5 attır
10 cm uzatıyorlar
Olmus muydunuz nerden bilgi sahibisiniz?
YouTube Özkan sağın yaz o oldu
Ne boyu
İnsan boyu
var mı oyle birsey
Ooo tıp cok ilerledi serseri