Taşikardi deniyor galiba kendi kendime teşhis koymaya çalışıyorum ama size de sorayım dedim
Gerçi siz beni mezara sokarsınız o da ayrı konu 😀😀
Neyse ben bi doktor amcaya gideyim benim poncik kalbime bakıversin🫠
Taşikardi deniyor galiba kendi kendime teşhis koymaya çalışıyorum ama size de sorayım dedim
Gerçi siz beni mezara sokarsınız o da ayrı konu 😀😀
Neyse ben bi doktor amcaya gideyim benim poncik kalbime bakıversin🫠
Geçmiş olsun.. bence stresten olabilir abla ya da çok kafein tüketiyorsan çay da olabilir sinir varsa oda olabilir taşikardi denmesi için bence doktora gitmek daha iyi olur çok sık oluyorsa ihmal etme bence :)
Teşekkür ederim Barış gidicem en kısa zamanda 🤗
Rica ederim abla dikkat et kendine 🤗
Etmeye çalışırım😀
Et mutlaka :D 🌸
Çok sık oluyorsa mutlaka bir kalp doktoruna gitmelisin. 2 sene önce Mart ayında gün içinde saçma sapan zamanlarda akıllı saatim "yüksek nabız" uyarısı veriyor ve yaklaşık 4 saat, bazen 5 saat kalp atışlarım fazla görünüyordu. (180/200bpm / normali 80 / 85) yaklaşık 10, 15 gün kadar sürdü bu şekilde.
Bu olaydan tam 2 ay sonra Mayıs'ta bir kalp krizi geçirdim ve acil servisle hastaneye zor yetiştirildim. 2 damarda%100 tıkanıklık sonucu anjiyo yapıdı ve 2 stent takıldı.
Bence acilen bir kalp doktoruna gitmelisin.
Bende oluyor o. Benim reflum var nezaman soğuk/gazlı/sıcak içecekleri fazla kaçırsam veya sirke yesem veya çok fazla ekmek veya acılı vs. hep kalp atıṣım düzensiz olur durduk yere çarpar geri geçer. Bazen tansiyonum düṣüncede öyle olur.
Ben geçen gittim :)
Kalbim ağzımda gibi oluyordu başka sorunlarım da vardı…
Bu çarpıntı hissiyle alakalı genelde 110 un üstündeyse ilaç yazabilirim yoksa panik atak gibi duruyor dedi…
Cevap
16Cevap
panik atak olabilir bence o da kalp krizi bile zannediliyo ya
Panik atak krize yol açmıyor mu ben de öyle değil ama
panik atak çarpıntı yapar
Hmm
yine de doktora görün
Öyle yapcam 🌸
Stres yorgunluk olabilir panik atak tek kalp atışı ile gelmez
Ara ara birçok şey hızlandırabilir direk taşikardi diyemeyiz. Rahat ol önemli bir şey değil
Anksiyete bozukluğu yaşıyor olabilirsin. Yakın zamanda üzücü bir şeyler yasadiysan.
Ya da sigara kahve vb. Bazı yiyecek içecekler de etken olabiliyor
Böyle anlarda kendini sakinleştirmen lazım panik atağa dönüşmemesi için. Ama baş edemiyorsan destek almanı tavsiye ederim
Rica ederim, hicbir şey senden önemli değil ama bunu unutma bence 😊
Google doktorlarına gün doğmuş. Ben Google doktoru değilim, anlamam da o yüzden doktora git Orti. Google'da o sebep sonuç ilişkilerini yazanlar doktor değil. O yüzden Google teshislerinden uzak dur.
stres veya şekerin yükselmesi bile bunu yapabilir.
O an yaşadığın bir olaydan dolayı çarpıntın oluyorsa stres kaynaklıdır. Gerçi bu seçeenği çoktan elemişsindir🙄. Umarım ciddi bir şey yoktur geçmiş olsun
Panik atak, yüksek ateş, kabus, anksiyete ve kafeinli içecekler. Hepsinden dolayı da yaşadım ve gerçekten öteye gidip gelmek gibi.
Bende olmuyordu sonrada arkadaşla yaşadığım şeyler aklıma gelince kalbim kötü oluyor arkadaş bi mesaj atsın kalbim hızlı artar bi panik atak oluştu bende doktora gitsem bi fayda etmez diye düşünüyorum bu psikolojik dir diye kendimi avutuyorum
Anksiyete başlangıcı falan olabilir. Bende de çok nadiren oluyor
Stres verici şeyler aklına geldiginde ya da karşına çıktığında oluyorsa psikolojiktir. Durduk yere oluyorsa kalp hastalığın olabilir. Ya da kansızlık varsa o da çarpıntı yapar
Bu çağa fazla geldiğinden olabilir.
fazla iyi
Tansiyon ya da panik atak 🥹
Taşikardi ne ki? Yöresel yemek ismi gibi
Google amcaya sorduysan oooo. Basım ağrıyor diye baktım geçen gün bağırsak kanseri çıktım o degıl 4 aylıkta hamileydim.
Google amca çok acımasız 🥹
O zaman iyi geceler superReyis. İhmal etme , görüsürüz
Kesin güzel bi hatun görmüşümdür ondandir :D
Ben aynı şikayetten doktora gittim günde iki türk kahvesi iç dedi
Panik atak olabilir
Bu bendede oluyor vitamin eksikliğinden dedi doktur...
Tansiyon vardır 😂
Allah hayırlısını versin 😂
Heyecan dan aşktan olur
heyecandan oluyo
Yüksek bir yerden bakıyorsam olabilir
Ritim bozukluğu bende var ilaç kullanıyorum
Mitral yetersizliği olabilir
Git bence de sağlık mühim
Çok düşünmekten olur
Taşikardi
Çok yağlı yer misin?
Panik atak