Seven ama hasta olduğun zaman ilgilenmeyen erkekle evlenilir mi?

Merhaba ben sevgilimin sevdiginden eminim suphem yok sadece beni rahatsiz eden onun hasta oldugum zaman sen zaten hep hastasin nenem gibi bu yasta hastasin demesi tam tersi o hasta olunca ay oluyorum ay bitdim falan filan ne diyorsun ya zaten hastayim falan surekli ilgi istemesi benim zoruma giden sadece onun mu cani var bende yok mu …
Cok iyi biliyorum farkindayim bencil biri iyi gunde kotu gunde diye bir sey var Şu an evlilik asamasindayiz sadece gun almak kaldi. Evlenmek istiyorum okey ama bir tarafin butun omur kendini mutsuz etme bu kotulugu kendine yapma diyor. Seviyor beni sagolsun cok merhamet li biri bir seyi istiyormusun der onu getir dedigimde 40 gun getirir :) Ilgileniyor konusuyoruz ama tabi ilk gunlerdeki gibi degil calisiyor anliyorum onu …Benim sadece zoruma giden sen zaten hep hastasin demesi beni takmamasi halbuki ilgi yaaa cok mu zor bilmiyorum 40 kere soyledim agladim kavga etdim pesimden dolasiyor ozur diliyor her sefer yalvariyor yapmicam diyor yine ayni

Ne yapmaliyim sizce? Evlensem hayatim karar mi ya duzelirmi …

Güncellemeler
+1 yıl
Sadece rahatsiz oldugum tarafi bu baska bir sorunum yok …Sevdigine gelince eminim ben yabanci uyrukluyum (Turkmenistanli ) annesi ailesi beni istemedigi halde yabanci gelin diye benimle evleniyor ne manevi ne maddi destek var tek ikimiz yapiyoruz ev dugun vs…. ginede ailemide seviyorum senide ama sensiz yapamam ailemsiz yaparim diyor onlarada kiziyor beni istemedikleri icin …. iste olaylar karisik
Seven ama hasta olduğun zaman ilgilenmeyen erkekle evlenilir mi?