Bugun psikoloğ ile görüştüm. Bana büyütülecek bir şey olmadığını söyledi ama yine de endişeliyim.
Kendi kendime çok fazla konuşuyorum. Sürekli hareket halindeyim, bir yere oturuyorum 2 dakika aynı pozisyonda kalamıyorum. Unutkanlığım var. Ders çalışırken, kitap okurken ve dersleri dinlerken aklım hep başka yerlerde oluyor. Bu belirtiler dehb olmuyor mu ya kafayı yiyeceğim. Okulumun ataştırma hastanesinden de randevu alacağım. Onların da aynı şeyi söylemesinden çekiniyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Eğer bu bahsettiğin örneklerden çok şikayetçiysen bence 3 farklı psikolog ile görüşmeni tavsiye ederim. Eğer o gittiklerinde aynısını söylerse en sonda özel psikoloğa gidebilirsin çünkü bazen devlette psikologlar pek ilgilenmiyor. Ve aslında bazı şeyleri de beynimizde biz fazla büyüterek ve düşünerek yapıyoruz. Çok düşünmemeni öneririm mesela otururken sıkılıp ayağa kalktığında kesin bende dehb var diye sürekli düşünürsen beyninde artık bunu kabul eder ve sende dehb olmamasına rağmen artık beynin kabul ettiği için var gibi hissedersin. Umarım birşeyiniz çıkmaz sağlıklı günler dilerim 💝
3 haftadır yurtta kalıyorum. Çok fazla hareket ediyorsun, çok konuşuyorsun falan diyorlar. Gülüp eğleniyoruz ama sinirlerim bozuldu ya. Mezun senemde çok az ders çalışabilmiştim. Oturuyorum 5 dakika sonra yerimden kalkasım geliyordu, aklım hep başka yerlerdeydi. Hevesim yok o yüzden çalışamıyorum diyordum. Çalışamamamın sebebi hastalıksa üzülürüm gerçekten. Tarihe karşı çok ilgi duyuyorum mesela. Yaşanan savaşları ve büyük liderlerin hayatlarını bilmek isterim. Videolar açıp izlemeye çalışıyordum ama yok yani, olmuyordu.
O zaman bunların nedenlerine bakılması gerekiyor mesela neden ders çalışırken 5 dakika sonra başka bir şey düşünüyordunuz yani burada bir odaklanama sorunu var. Ne zaman dan beri böyle acaba sürekli hareket etmeniz dikkatinizin dağılması. Bir de çok mu streslisiniz kafanıza herşeyi takıyor musunuz aile içi etkileşimde çok önemli bence. Benim size tavsiyem en kısa zamanda güzel bir şekilde araştırıp iyi bir psikoloğa gitmeniz. Çünkü bu şekilde siz çok rahatsız olacaksınız bir müddet sonra artık dayanılamaz hale bile gelebilir.
Ne zamandan beri olduğunu inanın hatırlamıyorum. 4 hafta önce kardeşimin sen çok hareket ediyorsun demesine kadar yaşadıklarımın hepsini normal sanıyordum. Çocukluğum biraz stresli geçti ama lisede toparladığımı düşünüyorum ya. Şu an iyiyim yani. Olan olayları kafama fazla takmıyorum
Çok haklısınız gerşekten. Araştırma Hastanesinden özel randevu alacağım. Bir de oraya danışayım bakalım
Güzel konuşman ve beni dinlediğin dolayı çok teşekkür ederim❤❤
Rica ederim , iyi geceler.