Gençler, Bu Yara 3 ay içinde beyaz renge döner mi? Doktora gittim ve bana yaranın kusacağını ve bir oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi.3 aydan beri böyle. Sağdaki 3 ay önceki, soldaki ise şimdiki hali sizce arada fark var mı?3 ay sonra bu yara tam beyaz olur mu?
Bu ize bakarken bileğimdeki izi unuttuğum aklıma geldi ve ne dertler var yah dedim : D
Bileğimde yaklaşık 5 cm bir dikiş izi var 5 yaşındaydım en fazla dikine cam kırıklarının üzerine düşüp kesmişim. Bazen bakıp gülümserim ve kendime derim ki ''çok yanlış yerdesin sevgili iz neden bu kadar yanlış anlaşılmaya müsait duruyorsun'' hahahah
canını sıkacağın bir durum değil geçer o fazla kafaya takma sen : )
Çok geçmiş olsun sizede. Ama şimdi bıçak yarası olduğundan insan korkuyor ailemin görmesini istemiyorum çünkü görseler gem kızarlar hem çok üzülürler.
Doktora kendi başıma gitti. Ve bana yaranın kusacağını ve bir oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi ve sonunda beyaz bir leke kalacak dedi.3 aydıt bu halde 3 ay sonra kesin bir şekilde beyaza döner demi?
teşekkür ederim ama benimki geçmiyor maalesef :D Ailenizin görmesini istemiyorsanız ve bilmiyorlarsa tatsız bir durum yaşadınız sanırım geçmiş olsun... Belki de o yüzden gördüğüm kadarıyla küçük bir iz olan ancak sizde iyi hissettirmediği gözünüzde büyüttüğünüz bir yaraya dönüşmüş.
İlk olduğu zaman etim falan gözüküyordu. şu an bu halde. İki fotoğraf arasında fark var mı? Yani sağdaki foto son halo sol atarafa göre daha çok iyileş miş mi?
Peki iki foto arasında renk farkı var mı? Sağdaki eski soldaki şimdi ki hali. Yara da bir değişim iyileşme söz konusu mu? Sağdaki foto 2,5 ay öncesidir
Yav bilmiyorum küçük yara mı falan sonuçta bıçak yarası. Benim kasığımda ağrı var bundan dolayı mı acaba. Kasık ağrısı dediğim birazcık sızlama sürekli olmuyor. Futbolcuyum ben o yüzden de olabilir mi yaradan mı bilemedim vallahi
Biliyorum kantaron yağını ben etki eder mi? 3 ayda tam beyaz yapar mı diye soruyorum ailemin fark etmesini istemiyorum. Çünkü ailem sıkıntı çıkarır diye çok korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bu ize bakarken bileğimdeki izi unuttuğum aklıma geldi ve ne dertler var yah dedim : D
Bileğimde yaklaşık 5 cm bir dikiş izi var 5 yaşındaydım en fazla dikine cam kırıklarının üzerine düşüp kesmişim. Bazen bakıp gülümserim ve kendime derim ki ''çok yanlış yerdesin sevgili iz neden bu kadar yanlış anlaşılmaya müsait duruyorsun'' hahahah
canını sıkacağın bir durum değil geçer o fazla kafaya takma sen : )
Çok geçmiş olsun sizede. Ama şimdi bıçak yarası olduğundan insan korkuyor ailemin görmesini istemiyorum çünkü görseler gem kızarlar hem çok üzülürler.
Doktora kendi başıma gitti. Ve bana yaranın kusacağını ve bir oyuk oluşacağını ve oyuğun 6 ayda kapanacağını söyledi ve sonunda beyaz bir leke kalacak dedi.3 aydıt bu halde 3 ay sonra kesin bir şekilde beyaza döner demi?
teşekkür ederim ama benimki geçmiyor maalesef :D
Ailenizin görmesini istemiyorsanız ve bilmiyorlarsa tatsız bir durum yaşadınız sanırım geçmiş olsun...
Belki de o yüzden gördüğüm kadarıyla küçük bir iz olan ancak sizde iyi hissettirmediği gözünüzde büyüttüğünüz bir yaraya dönüşmüş.
bana kalırsa döner çünkü öyle derin bir şeye benzemiyor ve küçük.
İlk olduğu zaman etim falan gözüküyordu. şu an bu halde. İki fotoğraf arasında fark var mı? Yani sağdaki foto son halo sol atarafa göre daha çok iyileş miş mi?
bence iyileşmiş baksana rengi açılmış ve de küçülmüş yara
Yani 3 ay sonrasında bu yara daha da küçülür mü?
madecassol krem ve kantaron yagi iyi gelebilir
Yani beyaza dönmesini sağlar mı
Peki iki foto arasında renk farkı var mı? Sağdaki eski soldaki şimdi ki hali. Yara da bir değişim iyileşme söz konusu mu? Sağdaki foto 2,5 ay öncesidir
tabi fark var iyilesmis baya
beyaza doner herhalde yani bilmiyorum tam olarak
Çünkü doktor bana öyle dedi.6 ayda beyaz bir leke kalacak diye
fotoğrafta kucuk duruyor aslinda cok dikkat ceken bisey degil gecer yani illaki
Yav bilmiyorum küçük yara mı falan sonuçta bıçak yarası. Benim kasığımda ağrı var bundan dolayı mı acaba. Kasık ağrısı dediğim birazcık sızlama sürekli olmuyor. Futbolcuyum ben o yüzden de olabilir mi yaradan mı bilemedim vallahi
yav parmagimi daha derin kesiyorum ben bicakla o da bicak yarasi. bisey olmaz korkma bu kadar
Ama bu kavgada oldu ha yani etim falanda Gözüküyordu. Bunu ailem görürse sıkıntı çıkar diye korkuyorum
bicak yarasi oldugu belli olmıyor ki cizildi falan dersin. bi daha da bicakli kavgaya karisma madem bu kadar korkuyorsun yani
Yav ben ayırmak istedim. Gerçekten bıçak yarası olduğu belli olmuyor mu
gecmis olsun o zaman, yoo olmuyor
Peki tel çizdi veya sınıfta keskin bir yere çarptı desem bu yara için uygun olur mu?
dikenli tel batti falan dersen olur mantikli
Çok teşekkür ederim beni dinlediğiniz için kusura bakmayın vaktinizden çaldığım için iyi akşamlar
sorun degil iyi aksamlar
Niye bu kadar takıntı yaptın belli değil o kadar
Yani bıçak yarası olduğu için öyle yapıyorum. Lütfen sizde beni anlayın ben en ufak yarayı bile kafama takıyorum.
Ve 2 fotoya da baktığınız zaman soldaki rengin açıldığı belli oluyor mu? Arada fark var mı? Yara 3 ay içinde tam beyaza döner mi?
Çok küçük duruyor fotoda sivilce gibi geçmiş olsun umarım geçer
Çok teşekkür ederim iyi akşamlar
Babamda bi yara vardı ilacın yanı sıra kantaron yağı kullandık iyi gelmişti
Bıçak yarasımıydı
Ben de bir süre Kantaron kullandım 2 hafta falan sonra bıraktım
Yanıktı
Etki eder mi peki buna?
İnternetten bakın isterseniz baya fayafalı bişe kantaron yağı
Biliyorum kantaron yağını ben etki eder mi? 3 ayda tam beyaz yapar mı diye soruyorum ailemin fark etmesini istemiyorum. Çünkü ailem sıkıntı çıkarır diye çok korkuyorum