Vücudum kendiliğinden morarıyor neden olabilir? Çok yürüdüğüm ve yorulduğum zamanlar morluk oluşuyor genelde onu fark ettim bazende arada alkol alınca oluyor kanla alakalı bi hastalığım olabilir mi yoksa normal mi?
Şu an da doktora gitmen gerekiyor. Bunlar fiziki yaralar değil. Kan değerlerine baktırman gerekiyor. Bir hemşire olarak söylüyorum bunları. Ayrıca kemik agrısı ya da herhangi bi yerde kanama oldu mu?
Benim bacaklarımda kollarımda ve elimin üstünde de morluklar oluyor ve inanılmaz kemik ağrıları yaşamaya başladım 1 buçuk aydır iki bacağımda osteokondrom var ve sağ bacağımda damar yumağı var bununla ilgisi olabilirmi morlukların
Benim de vücudum da ve elimde morluklar. cikiyor iki bacağımda diz bölgesinde osteokondrm var ve sağ bacağımda damar yumağı var acaba kansere dönüşüm olmuş olabilir mi normalde kemik ağrılarım yoktu ama yaklaşık 1 buçuk aydır dinmeyen ağrılarim var
Benim de vücudum da ve elimde morluklar. cikiyor iki bacağımda diz bölgesinde osteokondrm var ve sağ bacağımda damar yumağı var acaba kansere dönüşüm olmuş olabilir mi normalde kemik ağrılarım yoktu ama yaklaşık 1 buçuk aydır dinmeyen ağrılarim var