Sağlık Hayatın boyunca hiç ameliyat oldunuz mu? barkinort Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 💉 Güncellemeler+1 yıl Hayatınız boyunc hiç ameliyat oldunuz mu? Hayatın boyunca hiç ameliyat oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Bebekken ayağımdan ameliyat olmuştum.Kemiğin içinde stafilokok bakterisi vardı alınması gerekiyordu yürüyemiyordum ayağıma basamıyordum. 0 5 Yorumla barkinort +1 yıl Geçmiş olsun. Şu an bir sorun yok değil mi? Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Sorun yok ama dün ayağıma basamadım. Yorumla barkinort +1 yıl Beslenmeden dolayı olmuşmuştur bu bakteri Yorumla seriatdinislamm +1 yıl Hayır, bi sabah uyanmıştım ayağıma basamıyordum. Yorumla barkinort +1 yıl Şu andan bahsetmedim zaten ben Yorumla
aLLyCho Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl 2 kez ameliyat geçirdim 20 li yaşlarda. Şu an olsa zorunlu bir ameliyat değilse sanırım bir kaç kez düşünürdüm 0 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Apandisit olmuştum düşman başına vermesin Allah'ım cidden çok kötü o an acısı 0 1 Yorumla barkinort +1 yıl Evet o kötü bir olay Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Olmam gereken 2 ameliyat var ama öteleyebildiğim kadar öteliyorum. 0 0 Yorumla
mkrmnx Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 4 kere oldum 2 tanesi kurşun yarasıydı, biri apandisit diğeri de burun ameliyatı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl hayır ama keşke olsam olurken de masa da kalsam oh mis ağrısız acısız ölüm 0 0 Yorumla
eyşantezcanatay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl 2 kez oldum sanırım 3. yu de olcam 0 8 Yorumla barkinort +1 yıl Neden? Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl burnum kırıldı onun icin gerekebilir tekrar kontrole gidicem Yorumla barkinort +1 yıl Çok geçmiş olsun devlet hastanesine mi gidiyorsun Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl ilk acil icin evet ama kontrole ozele gidicem Yorumla barkinort +1 yıl Benim çalıştığım yerde güzel doktorlar var ama pahalı biraz Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl para sıkıntım yok Yorumla barkinort +1 yıl Peki bunu yazdıktan sonra araba fotoğrafı koyman hahahaha Yorumla eyşantezcanatay +1 yıl denk gelmis ne alaka bunla Yorumla
Zarifkelebek_ Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Sağlık konusunda 370 cevap paylaştı. Olmam gerekiyordu küçükken ama olmamışım 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 530 cevap paylaştı. 4 ya da 5 kere unuttum sayıaını 0 0 Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Hayır serum bile yemedim ( çocukken dışında ) 0 0 Yorumla
zeriko Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Evet bir kere 0 1 Yorumla barkinort +1 yıl Geçmiş olsun. Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl 2 defa oldum 0 1 Yorumla barkinort +1 yıl Geçmiş olsun. Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet bir kere oldum 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. çok şükür olmadım 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Oldum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl estetiksel bi ameliyat oldum zevkine 0 1 Yorumla barkinort +1 yıl Zevkine mi 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bebekken ayağımdan ameliyat olmuştum.
Kemiğin içinde stafilokok bakterisi vardı alınması gerekiyordu yürüyemiyordum ayağıma basamıyordum.
Geçmiş olsun. Şu an bir sorun yok değil mi?
Sorun yok ama dün ayağıma basamadım.
Beslenmeden dolayı olmuşmuştur bu bakteri
Hayır, bi sabah uyanmıştım ayağıma basamıyordum.
Şu andan bahsetmedim zaten ben
2 kez ameliyat geçirdim 20 li yaşlarda. Şu an olsa zorunlu bir ameliyat değilse sanırım bir kaç kez düşünürdüm
Apandisit olmuştum düşman başına vermesin Allah'ım cidden çok kötü o an acısı
Evet o kötü bir olay
Olmam gereken 2 ameliyat var ama öteleyebildiğim kadar öteliyorum.
4 kere oldum 2 tanesi kurşun yarasıydı, biri apandisit diğeri de burun ameliyatı
hayır ama keşke olsam olurken de masa da kalsam oh mis ağrısız acısız ölüm
2 kez oldum sanırım 3. yu de olcam
Neden?
burnum kırıldı onun icin gerekebilir tekrar kontrole gidicem
Çok geçmiş olsun devlet hastanesine mi gidiyorsun
ilk acil icin evet ama kontrole ozele gidicem
Benim çalıştığım yerde güzel doktorlar var ama pahalı biraz
para sıkıntım yok
Peki bunu yazdıktan sonra araba fotoğrafı koyman hahahaha
denk gelmis ne alaka bunla
Olmam gerekiyordu küçükken ama olmamışım
4 ya da 5 kere unuttum sayıaını
oldum bademcik ve genizeti
Oldum evet. 3 4 defa galiba
Hayır serum bile yemedim ( çocukken dışında )
Evet bir kere
Geçmiş olsun.
2 defa oldum
Geçmiş olsun.
Evet oldum
Evet, apandist
Evet bir kere oldum
Olmadım
Yok hiç olmadım
Olmadım
çok şükür olmadım
Oldum