Arkadaşlar çok basit bir şey deneteceğim size.
baş parmak ve işaret parmağınızın arasına dilini alarak dilinizin sağını ve solunu kontrol edin, sizin de dilinizin içinde top gibi şişlikler var mı? Nedir bu? Tümör mü yoksa dilin kendi yapısında olan bir şey mi çok merak ettim doğrusu sadece bende mi var?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende de var onlar da bilmem önemsememiştim korktum şimdi tümör mü deyince
Bu herkeste yokmuş mesela birine sordum bende yok dedi ama bende de var ve korkuyorum açıkçası
Ben oraları çok sık ısırıyorum dilim yara oluyor ya izi kalmış diye düşünmüştüm öyle bişi olmuş olabilir mi sizde de
Hayır dilin kendi içinde var o şişlikler
Hissediyo musunuz peki
Ya elime geliyor tuttuğumda sizin gelmiyor mu
Benim de elime geliyor evet doğru
İki tarafta da mı geliyor elinize mesela benim dilimin solu daha şiş gibi ya harbi cidden korktum ne bu tümör mü alerji mi yoksa kendi yapısı mı böyle keşke başka birilerine daja sorabilsek 😭😭😭
Evet ya bilen biri cevaplasın ben de korktum şimdi iki tarafta da var evet ama soldaki daha şiş bende de
Geçmedi mi hala :/
Yok ya duruyo öyle hatta yemek yerken acıtıyodu dün sonra geçti dde
Benim de aynı ya boynumun solunda da hep ağrı var off ne olacak bizim bu halimiz
Dişlerinizde ya da bademciklerinizde problem var mı acaba bu mu etkiliyor dili vs 🥺
Boynun soluna etki etmesiyle ilgisi var mıdır ki ondan mı sence
Sağda kanal tedavisi yaptırmıştım onun etkisi olabilir diye düşündüm ama o zaman solda neden var? Sol dişim gayet normal sağlıklı
Bilmiyorum ki benim de dişim dolgulu acaba onunla ilgisi olabilir mi diye düşündüm hangi insanjn dilinde şişlik olur ki diğer türlü bende de iki tarafta da var ama soldaki daha şiş kitle gibi :(
Hastaneye gitmeyi düşündün mü bi baksınlar ağız ve diş sağlığına gitmek gerekir diye düşünüyorum
Gittim 3 tane kbbye elle muayene etmelerine rağmen bir sey yok dediler ama ben hissediyorum dokunca geliyor elime
Siz gittiniz mi ya da takiyor musunuz bnim kadar ya da aynı belirtiler mi sizin de
Yok ben gitmeyi düşünüyorum da kbb den değil ağız diş sağlığına gideceğim en yakın zamanda neden böyle bir şey var diye
git bakalım inşaallah önemsiz bir seydir beni de bilgilendirir misin durumun hakkinda
Tabi gittikten sonra söylerim
Gittiniz mi acaba :/
Yok ya fırsatım olmadı eve gitmedim ki yurttayım daha ara tatil gelsin bi