Soğuk algınlığı ve grip gibi hastalıklara karşı bağışıklığın güçlü olmasını sağlamaktadır. ● Kalsiyum açısından zengin olması sebebi ile gelişme çağındaki çocuklar için oldukça faydalıdır. ● Çocukların boylarının uzamasına yardımcı olmaktadır. ● Tüm bireylerde kas, kemik ve kıkırdak dokuların sağlıklı olmasına yardımcı olur. ● D vitamini bakımından oldukça zengindir. ● Dizlerde meydana gelen kronik ağrıların giderilmesinde oldukça etkilidir. ● Tırnak kırılmalarını engeller. Saç sağlığına faydalıdır. ● Menisküs rahatsızlıklarında tedaviye yardımcı olur. ● Bağışıklık sisteminin daha güçlü olmasını sağlaması sebebi ile hastalıklara yakalanma riskini de azaltmaktadır. ● Kemiklerde meydana gelen kırılma durumlarının hızlı bir şekilde iyileşmesini sağlamaktadır. ● Kalp sağlığının ve damar sağlığının korunmasına yardımcı olmaktadır. ● İlerleyen yaşlarda vücutta kolajen üretimi oldukça azalır. Pöç kolajen açısından zengin olması sebebi ile vücutta üretilen kolajen miktarını artırmaktadır. ● İleri yaşlarda hafızanın zayıflamasını da engellemektedir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben biliyordum
Danayı duydum da (Pöçü'nü ilk kez duyuyorum.
Evet biliyorum. Bilgilendirici bir soru teşekkürler yine de.
Sakatat ve bu tarz hayvanın garip bölümlerini seviyorum lezzetli olduğuna eminim hiç yemedim.
Bence misali soru emeğine sağlık.
Abi bunu eczanede satmak lazımmış yaa.
Öğk eti kanlı kanlı koymayaydın iyiydi
Çok lezzetli bi et
Hiç iç açıcı görünmüyor:D
İyyyy bune