B12 iğnem kilo aldırır mı?

Baş dönmesi, sac dokulmesi (orta duzeyde), göz kararması yasadigim için bi doktora göründüm. Gecen sene vitamin vermişti sac bakım yağı ayrıca. Bu sene iğne ve vitamin verdi. Iğneyi araştırmak istedim kalçadan vuruluyomus zaten rahatsiz oldum ama yapicak bişey yok katlanırız derken bi kaç kişinin çıkıp kalçadan vurulduğu ve içinde şu anda adını hatırlamadığım bi madde icerdigi yüzünden kalça genişletebilecegi ve kilo aldırabileceği söylendigini falan gördüm. Gercekten cok moralim bozuldu kilom boyuma zaten zar zor uyuyo kilo alırsam üzüntüden kriz geçiririm. Aksama kadar ağladım cabuk karar veren birisi de olarak olsem vurdurmiycagimi soyledim. Cok garipki metobolizma hızlandırdığını söyleyenler daha fazla ama kilo aldırdığını söyleyenlerde var. Teyzemde 7 kere vurdurdugunu ve kilo almadığını soyluyo aynı galiba ama emin olmak istiyorum.

Şimdi deneyimleyenlerinize soruyorum b12 iğnesi kilo aldirirmi? İsmi dodex ve kırmızı bu arada sarı olanlar falan da varmış ama.(Lütfen konu hakkında gerçekten deneyimlemis ve bilgili kişiler cevap versin yanlış bilgi almak istemeyiz sonucta)

B12 iğnem kilo aldırır mı?