Kullandığım balm yapıyor olabilir mi acaba (vaseline lips balm / bee beauty kiss strawberry balm ve show your gloss parlatıcı hariç hiç bir şey kullanmadım bunlardan mı acaba?)
rica ederımm ben gloss olarak sephoranın glossed serisini kullanıyorum asırı güzeller ama şu an fiyatları uçmuş durumda :( ucuz olarak beaulisin gloss it serisinde de cok güzel renkler var oneririm. Dudak bakımı olarak da essence'in lip peelingini öneririm <3
Kişiden kişiye değişir benim için mesela kibarlık önemli ama onun için bu daha farklı olabilir örneğin bazı kızlar kaba erkeklere bayılıyor önce onun karakterini çözmen gerek ne istediği neyi sevdiği vs kesin bir şey diyemiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tahris olmus ablam ne sürüyosun dudagına
Kullandığım balm yapıyor olabilir mi acaba (vaseline lips balm / bee beauty kiss strawberry balm ve show your gloss parlatıcı hariç hiç bir şey kullanmadım bunlardan mı acaba?)
ay vaseline ve bee beauty bende de var hic böyle bi etkisi olmadı ama glosstan belki olabilir bilemiyorum bir süre kullanmadan bak istiyorsan
Evet glosstar sonra mı oldu bilmiyorum takih etmedim ama diğer ikisi yıllardır var
pastelin olan sanirim pastelin bazi urunleri maalesef düsük kaliteli... sen sadece vaseline lip balm sür birkac günlügüne dinlendir cidden o yüzdense baska glossa gecersin
Deneyeceğim umarım geçer🥹 teşekkür ederim🩷
rica ederımm ben gloss olarak sephoranın glossed serisini kullanıyorum asırı güzeller ama şu an fiyatları uçmuş durumda :( ucuz olarak beaulisin gloss it serisinde de cok güzel renkler var oneririm. Dudak bakımı olarak da essence'in lip peelingini öneririm <3
Çok teşekkürler🩷🩷🩷🙇🏻♀️
Bende de var normal bence
Bilmiyorum acaba vitamin eksikliği mi diyeceğim ama o da yok yazdan beri var🥲
Tahriş olmuş
Nasıl geçebilir?
Krem sürmen gerek
Or@l mı yaptın
Hiç birlikteliğim olmadı 👎🏻
Yaş kaç ki
19
Lise bitti mi
Evet
Hiç sev yaptın mı
Anlamadım konu ile ile alakası nedir?
Ege sev varsa onla da mı hiç öpüşmedin
şu an yok ve yazın oluştu o zaman da yoktu
Hiç olmadı mı daha önce
Oldu ama çok uzun zaman oldu
Sana bir şey sorcam
Eğer izin verirsen
Sorabilirsin
Şimdi ben bir kızı tavlamaya çalışıyorum nasıl olmam lazım (i * boy)
Kişiden kişiye değişir benim için mesela kibarlık önemli ama onun için bu daha farklı olabilir örneğin bazı kızlar kaba erkeklere bayılıyor önce onun karakterini çözmen gerek ne istediği neyi sevdiği vs kesin bir şey diyemiyorum
Ok eyw ve nasıl giyinmeliyim ve yüzük takan erkek nasıldır
Ben severim öyle şeyleri yüzük vs ama daha yeni tarz olanları hoş duruyorlar rahat ama şık olan şeyler tercih edebilirsin mesela (?)