Sağlık Midem çok bulanıyor ama kusamıyorum. Kusturucu bir ilaç, aktardan alabileceğim bir şey var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Güncellemeler+1 yıl Parmak atma fırça sokmak tuzlu gibi şeyleri denedim o yüzden ilaç ya da farklı bir şey arıyorum bilen varsa yazsın lütfen Midem çok bulanıyor ama kusamıyorum. Kusturucu bir ilaç, aktardan alabileceğim bir şey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BOŞVER1907 Takip Et Master Yaş: 119 , eic 78% +1 yıl Sağlık konusunda 420 cevap paylaştı. Parmagini boğazına sok kucuk diline deysin kusarsin inşallah 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Denedim olmadı Yorumla BOŞVER1907 +1 yıl Yapma ya ozaman mide bulantısinin gecmesi için ve kusamiyorsan Limonlu su tüketerek mide bulantısı hissini ortadan kaldırabilirsin Yorumla
Yunus__tatlıcı Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Tek parmağını sok direk kusarsın zaten 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Denedim maleseff olmadı Yorumla
JoeGoIdberg Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 87% +1 yıl şekerli su iç kusarsın olmadı parmak at 0 0 Yorumla
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Mide bulantısı için haplar var onlardan al 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Parmagini boğazına sok kucuk diline deysin kusarsin inşallah
Denedim olmadı
Yapma ya ozaman mide bulantısinin gecmesi için ve kusamiyorsan Limonlu su tüketerek mide bulantısı hissini ortadan kaldırabilirsin
nane ve limon kaynat ve suyunu iç, 10 dakikaya garanti
Tek parmağını sok direk kusarsın zaten
Denedim maleseff olmadı
Elini bogazinin sonuna kadar sok
şekerli su iç kusarsın olmadı parmak at
Mide bulantısı için haplar var onlardan al
Parmak sok ya da vibratör
parmağını boğazına sok kusarsın yani
Parmak at
Denedim ama olmuyor bi türlü
Elini bogazina sok
Meyan kökü